Κατερίνα Στανίση για Μουσαφίρη στο gossip-tv: «Θα τον κλάψω γιατί είναι μέσα στην καρδιά μου»
Showbiz

Κατερίνα Στανίση για Μουσαφίρη στο gossip-tv: «Θα τον κλάψω γιατί είναι μέσα στην καρδιά μου»

Συντετριμμένη η Κατερίνα Στανίση για τον Τάκη Μουσαφίρη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, χτυπημένος από τον κορoνοϊό.

Την τελευταία του πνοή άφησε ο γνωστός λαϊκός συνθέτης και στιχουργός, Τάκης Μουσαφίρης, έπειτα από «μάχη» με τον κορονοϊό.

«Πατέρας» μεγάλων επιτυχιών όπως «Ο ταξιτζής», «Εγώ ο ξένος», «Ενα λεπτό περιπτερά», ο Τάκης Μουσαφίρης συνεργάστηκε με τους μεγαλύτερους λαϊκούς τραγουδιστές, ανάμεσά τους ο Στράτος Διονυσίου, ο Δημήτρης Μητροπάνος, η Ρίτα Σακελλαρίου, ο Μιχάλης Μενιδιάτης, η Πίτσα Παπαδοπούλου και ο Τόλης Βοσκόπουλος.

Η Κατερίνα Στανίση μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr για τον αγαπημένο της συνεργάτη και δημιουργό πολλών επιτυχιών της.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια σοκαρισμένη από την είδηση του θανάτου του, δήλωσε: «Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ. Δεν μπορώ να ησυχάσω. Δεν γνωρίζω που βρίσκονται οι δικοί του για να τους συλλυπηθώ. Απ’ ότι ξέρω βρισκόταν στα Γιάννενα τα τελευταία χρόνια».

Και συνέχισε λέγοντας βαθιά συγκινημένη και απαρηγόρητη: «Ο Τάκης Μουσαφίρης ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος. Η ψυχούλα του να αναπαυθεί. Εγώ προσωπικά του οφείλω πάρα πολλά για την καριέρα μου, έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις. Τον Τάκη Μουσαφίρη θα τον κλάψω γιατί είναι μέσα στην καρδιά μου. Μπορεί να μην βλεπόμασταν αλλά έχω να θυμάμαι πολύ ωραία πράγματα μαζί του και προσωπικά και επαγγελματικά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved