Γιώργος Γεροντιδάκης: «Υπήρχε ένα γκέτο που εγώ δεν ήμουν μέσα σε αυτό»
Showbiz

Γιώργος Γεροντιδάκης: «Υπήρχε ένα γκέτο που εγώ δεν ήμουν μέσα σε αυτό»

Γιώργος Γεροντιδάκης: Οι δηλώσεις για τις τελευταίες εξελίξεις στην υποκριτική, αλλά και για την επόμενη ημέρα στο χώρο του θεάματος

Για τις ραγδαίες εξελίξεις στο χώρο της υποκριτικής, μίλησε ο Γιώργος Γεροντιδάκης. Ο ηθοποιός της σειράς, Άγριες Μέλισσες, έδωσε τη νέα του συνέντευξη, όπου μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τις καταγγελίες κατά ηθοποιών και σκηνοθετών, αλλά και για την επόμενη ημέρα στο χώρο του θεάματος.

«Δεν έχω πέσει από τα σύννεφα γι' αυτό που έχει συμβεί, έχω στενοχωρηθεί, έχω πληγωθεί, νιώθω το συναίσθημα τους, τον τρόμο στα μάτια τους, τον θυμό που τους έχουν προκαλέσει αυτοί οι άνθρωποι. Όχι, εμένα δεν μου έχει τύχει σε προσωπικό επίπεδο γιατί βρέθηκα με ανθρώπους που ήταν άνθρωποι, που ήθελαν να σε εξελίξουν και να εξελιχθούν και αυτοί μαζί σου. Υπήρχε ένα γκέτο που εγώ δεν ήμουν μέσα σε αυτό», είπε αρχικά ο Γιώργος Γεροντιδάκης.

Στη συνέχεια πρόσθεσε...

«Οι άνθρωποι με τους οποίους μεγάλωσα καλλιτεχνικά δεν ήταν η εξαίρεση στον κανόνα, ήταν ο κανόνας. Αυτοί που κατηγορούνται είναι η εξαίρεση στον κανόνα και κινούσαν τα νήματα τόσα χρόνια. Πάντα έλεγα ότι ζούμε σε έναν μεσαίωνα, έχουμε καταργήσει το ότι είμαστε άνθρωποι, ότι έχουμε προσωπική ζωή, ότι ο κάθε παραγωγός, θιασάρχης μπορεί να ορίζει ό,τι θέλει με μισθούς πείνας και με απαράδεκτες συμπεριφορές. Νιώθω τυχερός που αυτό που συμβαίνει ξεκινάει από τον δικό μας τομέα και εύχομαι να ρίξει φως σε ένα ολόκληρο δίκτυο και μια αράχνη που υπάρχει» και κατέληξε: «Είναι ευκαιρία τώρα που βγήκαν οι άνθρωποι να μιλήσουν, να καταγγείλουν και έχουν ενωθεί όλοι μαζί. Και όλοι αυτοί που μίλησαν θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην ιστορία του χώρου μας έναντι των υπολοίπων που θα σβηστεί το όνομα τους. Αν όσοι είναι στο κίνημα του "είμαστε όλοι μαζί" είναι άνθρωποι που θέλουν να προσφέρουν, εγώ είμαι μαζί τους. Αν γίνεται -που δεν το νομίζω- για να κερδίσουν μια προσωπική φιλοδοξία θα είμαι απέναντι τους. Είμαι περήφανος που άνθρωποι του ΣΕΗ όπως ο Σπύρος Μπιμπίλας αλλά και όσοι είναι μαζί του θέλουν να φτιάξουν κάτι καλύτερο. Γιατί τίποτα δεν θα έρθει μόνο του. Πρέπει να παλέψεις για να πάρεις την Πόλη».

Πηγή: Down Town

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved