Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια κάνει διατροφή και… έσπασε τη ζυγαριά (Photos)
Showbiz

Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια κάνει διατροφή και… έσπασε τη ζυγαριά (Photos)

Γνωστή τραγουδίστρια προσέχει τη σιλουέτα της και τηρεί σωστά το πρόγραμμα της διατροφής της. Όμως, είχε μία ατυχία…

Ποια είναι αυτή; Έσπασε τη ζυγαριά της και δεν μπορούσε να δει πόσα κιλά ζυγίζει…

Και μπορεί να μην είδε εκείνη τη μέρα το βάρος στη ζυγαριά της, αλλά μας έδειξε τα νόστιμα λαχανικά που έψησε μιας και κάνει διατροφή!

Ο λόγος για την Κόνι Μεταξά η οποία είναι ακομπλεξάριστη!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η νεαρή τραγουδίστρια στο παρελθόν δεν είχε διστάσει να δημοσιεύσει φωτογραφίες της με μαγιό δείχνοντας τις ατέλειές της προκειμένου να στείλει ένα μήνυμα: «Δεν έχω διστάσει ξανά τόσο πολύ, να δημοσιεύσω μια φωτογραφία. Πρέπει να παραδεχτώ ότι αισθάνομαι εξαιρετικά ντροπιασμένη γι ‘αυτό, αλλά θυμήθηκα ότι είμαι υποκριτής κι έτσι έπεισα τον εαυτό μου να το κάνω… δεν αγαπώ το σώμα μου, προσπαθώ πραγματικά σκληρά, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν το κάνω. Έχω παιδευτεί με τις διατροφικές διαταραχές για μεγάλο χρονικό διάστημα και έσπασε το σώμα και το μυαλό μου με τα βάσανα που έβαλα στον εαυτό μου. Ο λόγος για τον οποίο προτρέπω τους ανθρώπους να αρχίσουν να αγαπούν το σώμα τους δεν προέρχεται από μια θέση εμπιστοσύνης, αλλά από μια θέση φόβου και ελπίδας ότι μέσω αυτών θα αρχίσω να αγαπάω τον εαυτό μου και ότι η δύναμή τους θα μου δώσει και δύναμη!».

Η Κόνι Μεταξά έχει αποκτήσει ένα άκρως καλογυμνασμένο κορμί και προσέχει πολύ τη διατροφή της. Δείτε και εσείς στην παρακάτω gallery την πρώτη φώτο της με μαγιό για φέτος!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved