Στέφανος Τσιτσιπάς: Θυμάται το πρώτο του ραντεβού με τη σύντροφό του
Showbiz

Στέφανος Τσιτσιπάς: Θυμάται το πρώτο του ραντεβού με τη σύντροφό του

Στέφανος Τσιτσιπάς: Όσα αποκάλυψε για την προσωπική του ζωή

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς άφησε για λίγο τη ρακέτα του τένις και έκανε τον απολογισμό της ζωής του για τις ανάγκες της νέας του συνέντευξης. Αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή, ο Στέφανος πέρασε σε λεπτομέρειες για τη γνωριμία του με τη σύντροφό του, Θεοδώρα Πεταλάς...

Με τη δημοσιότητα πώς τα πας; Ενοχλεί­σαι ποτέ;

Δεν έχω πρόβλημα. Αν το δεις από τη θετική πλευρά, διαπιστώνεις ότι ο κόσμος σου συμπαραστέκεται και σε σέβεται γι' αυτό που έχεις καταφέρει. Είναι ωραίο να παίρνεις αγάπη για κάτι που έχεις δημιουρ­γήσει από το μηδέν.

Πώς γνωριστήκατε με το κορίτσι σου, τη Θεοδώρα Πεταλάς;

Γνωριζόμαστε εδώ και τρία χρόνια, μέσω οικογενειακών φίλων. Πρωτοσυναντηθήκαμε στη Νέα Υόρκη και μου άρεσε πολύ ως κοπέλα, αλλά ήμουν ντροπαλός τότε και δεν εξέφρασα τα συναισθήματα μου. Πριν από δύο χρόνια, όμως, πάλι στη Νέα Υόρκη, της ζήτησα να βγούμε ραντεβού., να πάμε στο Μπρούκλιν για φωτογραφίες και νομίζω ότι της άρεσε. Έβγαλα μερικές φωτογραφίες, οι οποίες μέχρι και σήμερα είναι οι αγαπημένες μου. Είναι ένας άνθρωπος που με έχει στηρί­ξει πολύ, με έχει φέρει σε φοβερή ισορροπία και τρέφω πολλά συναισθήματα για εκείνη. Το ίδιο νομίζω νιώθει και αυτή. Η σχέση μας είναι κάτι πολύ ξεχωριστό. Καταλαβαινόμα­στε και το ό,τι έχουμε κοινά στοιχεία στους χαρακτήρες μας βοηθάει πολύ.

Η απόσταση είναι εμπόδιο; Μας δυσκολεύει λίγο, γιατί μένει στο Λονδίνο τώρα, αλλά δεν μας έχει φέρει σε extreme καταστάσεις. Έρχεται σε κάποια τουρνουά για να με υποστηρίξει και να περάσουμε λίγο χρόνο μαζί. Είναι η καλύ­τερη μου φίλη. Μιλάμε κάθε μέρα, εδώ και δυο-τρία χρόνια. Δεν νομίζω να έχει περά­σει μια μέρα που να μην έχουμε μιλήσει, η χημεία είναι πολύ καλή. Παίζει και η ίδια τένις. Όταν παίζω μαζί της, είναι η αγαπημέ­νη μου στιγμή στο γήπεδο. Μου φέρνει ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη.

Πηγή Down Town

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved