Showbiz

Νίκος Αλιάγας: Το πάθος για την φωτογραφία και η star που του αρνήθηκε να την φωτογραφίσει

Ο Νίκος Αλιάγας είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους παρουσιαστές της χώρας μας.

Τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Γαλλία, όπου εκεί έχει χτίσει την ζωή του. Ο Νίκος Αλιάγας έχει ένα μεγάλο πάθος και δεν είναι άλλο από την φωτογραφία.

Λατρεύει να φωτογραφίζει ανθρώπους και να τους κάνει τα πορτρέτα τους. Χρησιμοποιεί το ασπρόμαυρο εφέ σε όλες τις φωτογραφίες, όπως θα δείτε παρακάτω. Ο παρουσιαστής έχει ταλέντο στην φωτογραφία και έχει συνεργαστεί για μερικά κλικ με πολλούς celebrities από όλον τον κόσμο.

Μια star αρνήθηκε στην αρχή να την φωτογραφίσει όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του στο Le Figaro, την Αντζελίνα Τζολί.

Ο ίδιος δήλωσε: «Όταν συναντούσα καλλιτέχνες στις συνεντεύξεις τύπου που δεν γνώριζα πολύ καλά όπως οι Αμερικανοί για παράδειγμα, ο άγχος μου δεν ήταν να κάνω τη συνέντευξη όσο αν θα είχα ένα καλό φως για να τους βγάλω φωτογραφία. Στις συμφωνίες για τις συνεντεύξεις, η φωτογραφία είναι κάτι σαν προαπαιτούμενο. Κανείς ποτέ δεν μου αρνήθηκε. Μόνο μια φορά, μετά από μία ραδιοφωνική μας συνάντηση, η Αντζελίνα Τζολί δεν ήθελε να το κάνει γιατί δεν ήταν έτοιμη εκείνη τη μέρα αλλά χάρηκε πολύ όταν τα καταφέραμε λίγους μήνες μετά, όταν ξανασυναντηθήκαμε».

Ο Νίκος Αλιάγας επικοινωνεί την δουλειά τους και το φωτογραφικό του υλικό στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και πραγματικά έχει ταλέντο στο κλικ.

Δείτε κάποιες από τις φωτογραφίες του.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved