Θεόφιλος Βανδώρος: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον ηθοποιό!
Showbiz

Θεόφιλος Βανδώρος: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον ηθοποιό!

Τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα στις 12:30 στο Α’ Νεκροταφείο η οικογένεια και οι φίλοι του Θεόφιλου Βανδώρου, ο οποίος έχασε τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 61 ετών.

Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος του γνωστού ηθοποιού Θεόφιλου Βανδώρου σε ηλικία 61 ετών.

Ο ηθοποιός πέθανε τα ξημερώματα της Πέμπτης (11 Μαρτίου) και η είδηση έγινε γνωστή προκαλώντας θλίψη στους φίλους του αλλά και σε όλους όσους είχαν συνεργαστεί μαζί του.

Την είδηση έκανε γνωστή με ανάρτησή του στο Facebook ο φίλος του Βασίλης Σπυρόπουλος, μουσικός και συνιδρυτής του θρυλικού συγκροτήματος «Σπυριδούλα», o οποίος έγραψε: «Έφυγε σήμερα από την ζωή ο αδερφικός φίλος και σύντροφος Θεόφιλος Βανδώρος. RIP φίλε».

«Νομίζαμε ότι θα μπορούσε να ζήσει περισσότερο, αλλά δεν κράτησε ο οργανισμός του. Κι έτσι τώρα, προς το τέλος, ήταν στον Ευαγγελισμό. Είναι πάρα πολύ βαρύ αυτό που έχω τώρα να αντιμετωπίσω, ο πατέρας μας θα ήθελε να έχει πεθάνει πρώτος και όχι να το ζήσει αυτό», είπε η αδερφή του Θεόφιλου Βανδώρου.

Ο 97χρονος πατέρας του Νίκος Βανδώρος, με σπασμένη φωνή, θέλησε χθες να πει δύο λόγια στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open. Όπως μετέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος, ο οποίος συνομίλησε μαζί του, ο κ. Νίκος Βανδώος του είπε πως είχε έναν υπέροχο γιο και άνθρωπο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved