Συγκλονίζει η Έρρικα Πρεζεράκου για το ατύχημα: «Είδα το χέρι μου κομμένο, άλλαξε όλη μου η ζωή…»!
Showbiz

Συγκλονίζει η Έρρικα Πρεζεράκου για το ατύχημα: «Είδα το χέρι μου κομμένο, άλλαξε όλη μου η ζωή…»!

H Έρρικα Πρεζεράκου βρέθηκε καλεσμένη στο «Tik Talk» και τον Αντώνη Σρόιτερ και μίλησε πρώτη φορά για το ατύχημα στην Κύθνο που την οδήγησε σε ακρωτηριασμό του ενός δαχτύλου της στο δεξί χέρι.

Η Έρρικα σοκάρει με την ανατριχιαστική περιγραφή της και αναφέρει ότι αυτό το γεγονός άλλαξε ολοκληρωτικά η ζωή της…

Η Έρρικα Πρεζεράκου είπε: «Ήταν σοκαριστικό. Πάντα με τα αδέρφια μου είχαμε φόβο για την προπέλα. Μάζεψα πολλή αγάπη, αισθάνθηκα για δύο ημέρες μετά το χειρουργείο, πιο όμορφη και γαλήνια, από τις προσευχές των ανθρώπων. Κάτι είχε έρθει και με είχε βάλει στην αγκαλιά του. Αισθάνθηκα βαθιά ευγνωμοσύνη, πήρα πολλά μηνύματα αγάπης. Με δίδαξε όλο αυτό τι σημαίνει ανθρωπιά.»!

Και πρόσθεσε: «Βρισκόμουν μέσα στο σκάφος, μαζί με τέσσερα άτομα. Το σκάφος πήγαινε πολύ γρήγορα. Είχε δύο 300άρες μηχανές και συζητούσαν όλοι πόσο γρήγορα και πόσο καλά πάει το σκάφος. Και κάνει ένα έτσι… και γυρίζει το σκάφος 360 μοίρες. Ξαφνικά βρίσκομαι εκσφενδονισμένη μέσα στη θάλασσα. Σε αυτήν την κίνηση, ο οδηγός δεν κατάλαβε ότι έπεσα μέσα στη θάλασσα. Κι όπως το σκάφος είναι εδώ, πετάγομαι μέσα στο νερό, το σκάφος συνεχίζει και γυρίζει… Θυμάμαι ότι κουτρουβαλάω μέσα και την ώρα που πάω να βγω, βγαίνω κάτω από τις προπέλες. Ξέρω ότι με είχε χτυπήσει η προπέλα, απλά δεν είχα καταλάβει που. Είδα το χέρι μου κομμένο, ήταν ένα τεράστιο σοκ. Δεν ξέρω με ποια Έρρικα συντονίστηκα εκείνη την ώρα και ξεκίνησα να κολυμπάω με το άλλο μου χέρι»!

Και υπογράμμισε: «Έχω μπροστά μου ακόμη δύο χειρουργεία. Κάποιοι μυς χάθηκαν τελείως, αλλά είμαι αισιόδοξη. Δεν είμαι το σώμα μου αλλά η ψυχή μου. Άλλαξε η ζωή μου μετά το ατύχημα. Είχα μάθει να δουλεύω πολύ με το σώμα και θες να διδάξεις σε παιδιά – που τα παιδιά το πρώτο που κοιτάνε είναι τα χέρια σου – και νιώθεις ότι δε μπορείς να διδάξεις, ότι δε μπορείς να εργαστείς στο βαθμό που μπορούσες πριν… Έχει αλλάξει όλη μου η ζωή ουσιαστικά μετά από αυτό».

Δείτε την συγκλονιστική εξομολόγησή της στο παρακάτω απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved