Υπόθεση Λιγνάδη: Τα ευρήματα της αποθήκης και η έρευνα στα social media - Νέες καταθέσεις «κλειδιά»
Showbiz

Υπόθεση Λιγνάδη: Τα ευρήματα της αποθήκης και η έρευνα στα social media - Νέες καταθέσεις «κλειδιά»

Τα δεδομένα στην υπόθεση Λιγνάδη και πώς διαμορφώνονται μετά τα ευρήματα στην αποθήκη του σπιτιού του. Οι δυο καταθέσεις – κλειδιά για τη συνέχεια.

Ο άνθρωπος «κλειδί», που κατέθεσε την δεύτερη μήνυση σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη, ενεργοποιώντας δικαστικά την υπόθεση, κατέθεσε κάτω από άκρα μυστικότητα αργά το βράδυ της Τετάρτης.

Πρόκειται για τον 25χρονο Αιγύπτιο, η μήνυση του οποίου τον περασμένο Φεβρουάριου «ξεκλείδωσε» την υπόθεση, καθώς μέχρι εκείνη την στιγμή η εισαγγελία είχε στο συρτάρι της μόνο την πρώτη μήνυση, της οποίας όμως το περιγραφόμενο αδίκημα είχε παραγραφεί.

Η πολύωρη κατάθεση του μάρτυρα και μηνυτή ελήφθη, σύμφωνα με πληροφορίες νυχτερινές ώρες για λόγους προστασίας και θεωρείται κομβικής σημασίας, ενώ σε προηγούμενο διάστημα είχε εξετασθεί το ενδεχόμενο λήψης κατάθεσης μέσω Skype.

Το ταξίδι του 25χρονου Αιγύπτιου στην Ελλάδα και η παρουσία του στο ανακριτικό γραφείο δίνει «απάντηση» και στις αιχμές του σκηνοθέτη, ο οποίος μέσω του συνηγόρου του Αλέξη Κούγια και σε αναφορά που υπέβαλλε σε βάρος της ανακρίτριας, έθεσε υπό αμφισβήτηση την μήνυση.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved