Ελένη Μενεγάκη: Η παρατήρηση follower και η αποκάλυψη που μας ξάφνιασε!
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Η παρατήρηση follower και η αποκάλυψη που μας ξάφνιασε!

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε μία προσωπική αποκάλυψη στο Instagram της και μας ξάφνιασε! 

Η παρουσιάστρια ανέφερε ποιο είναι το γούρι της αλλά και ποιο χρώμα λατρεύει!

Η Ελένη τον τελευταίο χρόνο φορά πολλές φορές λευκά ρούχα και είναι ένα χρώμα που λατρεύει, όπως το ροζ και το γαλάζιο….

Όμως το γούρι είναι άλλο χρώμα! Το γούρι της είναι το κόκκινο χρώμα και όταν θέλει να πάει κάτι καλά, πάντα φορά πάνω της κάτι κόκκινο, έστω και μικρό!

Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν κάτι, που τους φέρνει τύχη. Και μπορεί για την παρουσιάστρια το μεγαλύτερο… γούρι της να είναι η οικογένειά της, ωστόσο υπάρχει και κάτι ακόμα που θεωρεί καλό σημάδι και το αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της.

Η Ελένη είχε πει σε μία εκπομπή της: «Να φοράτε κάτι κόκκινο επάνω σας! Και σήμερα δεν φοράω κραγιόν, αν δεν έβαζα και κάτι κόκκινο επάνω μου θα τρελαινόμουν! Δεν παίζουμε με αυτά τα πράγματα! Δεν παίζουμε με την τύχη μας».

Έτσι λοιπόν μία φανατική της τηλεθεάτρια και follower της είπε: «Εγώ νόμιζα ότι στις καλύτερες στιγμές σας φοράτε κάτι άσπρο»!

Και η Ελένη απάντησε: «Αλήθεια είναι αυτό… όμως όταν θέλω κάτι, όταν χρειάζομαι ένα γούρι, φοράω πάντα κόκκινο. Ας είναι και μία σταλιά όπως αυτό στο λαιμό μου…»!

Να αναφέρουμε ότι η Ελένη έχει πει ότι στην αρχή της χρονιάς πάντα κρατά ένα κόκκινο πορτοφόλι για τύχη, για ευημερία…

Δείτε τον διάλογο με την διαδικτυακή της φίλη παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved