Γιάννης Σπαλιάρας: Τα γυρίσματα στο Ιράκ και το κορίτσι που τον έκανε να σκεφτεί το γάμο
Showbiz

Γιάννης Σπαλιάρας: Τα γυρίσματα στο Ιράκ και το κορίτσι που τον έκανε να σκεφτεί το γάμο

Από τον Άγιο Δομίνικο στη Μαδαγασκάρη και από εκεί στο Μεξικό και το Ιράν. Ο Γιάννης Σπαλιάρας αποδεικνύει ότι το πάθος και η επιθυμία να πετύχεις σε ό,τι κι αν κάνεις μπορεί να σε οδηγήσει από τις πασαρέλες και τα ριάλιτι επιβίωσης στα κινηματογραφικά πλατό και το Netflix.

Κοινός παρονομαστής σε όλα τα ταξίδια της ζωής του η επιμονή και η εργατικότητα. Ο ρόλος του μυστικού πράκτορα Νίκου στην εβδόμη σεζόν της ισπανόφωνης σειράς του άνοιξε τον δρόμο στη διεθνή αναγνώριση και στο Netflix που αναμεταδίδει τη συγκεκριμένη σειρά σε όλο τον πλανήτη. Ο Βυζαντινός ιππότης, αξιωματικός που μάχεται κατά των Περσών στη σειρά Salman Farsi την επισφράγισε.

«Έμεινα στο Ιράν τρεις μήνες. Τα γυρίσματα μας απασχολούσαν πολλές ώρες αλλά γνωρίζαμε ότι εκεί είχαμε πάει για δουλειά και όχι για διασκέδαση. Ξυπνούσαμε κάθε μέρα στις 4.30 το πρωί, φεύγαμε από το ξενοδοχείο στις 5.00 και κάναμε δυόμισι ώρες μέχρι να φτάσουμε στο σετ στην έρημο. Οι ρυθμοί ήταν εξαντλητικοί αλλά οι συνθήκες πολύ καλές. Πρόκειται για τεράστιες παραγωγές με χιλιάδες ηθοποιούς και κομπάρσους», αναφέρει για την τελευταία του δουλειά, τη συμμετοχή του στο Salman Farsi, ενώ σε ό,τι αφορά τους συνεργάτες του στη σειρά τουNetflix τονίζει:

«Οι άνθρωποι είναι πολύ απλοί και δεν μπορείς να καταλάβεις πραγματικό ποιος είναι ο ιθύνων νους και ποιος είναι για να κουβαλάει τα νερά. Δεν θέλω να αφήσω αιχμές για τη χώρα μου, απλά στην Ελλάδα συνήθως καταλαβαίνουμε τι κάνει ο καθένας». Στο Ιράν βρέθηκε μπροστά σε εικόνες που δεν είχαν συνηθίσει τα μάτια του. «Πρόκειται για μια χώρα με τεράστια ιστορία και απίστευτη ομορφιά Τα βουνά με αλάτι και τα παλάτια σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό. Παράλληλα όμως είναι μια μουσουλμανική χώρα με τελείως διαφορετικούς νόμους και κανόνες. Δεν υπάρχει αλκοόλ και διασκέδαση. Είναι πολύ μακριά από το δικό μας lifestyle. Γνώρισα πολύ κόσμο οπό την παραγωγή και τους ηθοποιούς, ενώ έχω κάνει φιλίες με Ιρανούς. Είναι ζεστοί και φιλόξενοι άνθρωποι».

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα τον Μάρτιο του 2020 βρέθηκε αντιμέτωπος με τις επιπτώσεις της πανδημίας. "Μόλις γύρισα, παρέμεινα σε κατ' οίκον περιορισμό γιατί ήρθα από το εξωτερικό και αμέσως μετά ξεκίνησε το lockdown. Μου κακοφάνηκε γιατί στο Ιράν ήμασταν αρκετά περιορισμένοι και μου είχε λείψει η ζωή στην Ελλάδα. Τόσο οι ευχάριστες όσο και οι δυσάρεστες στιγμές που ζεις όταν βρίσκεσαι στο εξωτερικό είναι έντονες. Η επιτυχία που κάνεις όταν βρίσκεσαι μακριά από το σπίτι σου, σου δίνει δύναμη, ταυτόχρονα όμως νιώθεις πίεση και μοναξιά».

Πρόσφατα ανάμεσα στα δημοσιεύματα που μιλούν για τις επαγγελματικές του συνεργασίες ξεχώρισε και ένα που τον θέλει να έχει χωρίσει από σχέση που διατηρούσε με Μεξικανή ηθοποιό.

«Το είδα κι εγώ. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι για τα προσωπικά μου. Πραγματικά δεν ξέρω πώς βγήκε αυτό. Όταν είμαι σε σχέση, μετά από λίγο καιρό φαίνεται. Δεν είναι κάτι που θα το κρύψω» διευκρινίζει, ενώ σχετικά με το αν υπάρχει κάποια γυναίκα που πέρασε από τη ζωή του και τον έκανε να σκεφτεί τον γάμο απαντά; «Ναι. Για μια κοπέλα το είχα σκεφτεί, ωστόσο δεν μπορώ να είμαι σίγουρος πώς θα είχαν εξελιχθεί τα πράγματα», είπε στο περιοδικό ΟΚ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved