Ο Δημητρακόπουλος στο gossip-tv: Η εμπειρία του Voice, η Παπαρίζου και η νέα ζωή στην Αθήνα!
Showbiz

Ο Δημητρακόπουλος στο gossip-tv: Η εμπειρία του Voice, η Παπαρίζου και η νέα ζωή στην Αθήνα!

Ο Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης αποκλειστικά στο gossip-tv.gr και μίλησε για όλα!

Τον Κωνσταντίνο Δημητρακόπουλο τον γνωρίσαμε μέσα από το μουσικό show του ΣΚΑΪ "The Voice", όπου κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό.

Ο νεαρός Καλαματιανός τραγουδιστής μας άνοιξε... την καρδιά του και μας μίλησε αποκλειστικά για την νέα του ζωή στην Αθήνα, την εμπειρία που αποκόμισε από το show και την Έλενα Παπαρίζου και μας αποκάλυψε τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα στο χώρο του τραγουδιού.

Κωνσταντίνε σε γνωρίσαμε μέσα από το τραγουδιστικό show του ΣΚΑΪ “The Voice”. Μίλησε μας για σένα. Ποσά χρόνια ασχολείσαι με το τραγούδι;

Με τη μουσική ασχολούμαι από 12 χρόνων. Η πρώτη μου επαφή με τη μουσική ήταν όταν ξεκίνησα να πηγαίνω στην παιδική χορωδία του κυρίου Γιώργου Σκλήκα. Εκεί έμαθα να παίζω πιάνο και κάπως έτσι ξεκίνησε το ταξίδι.

Πως αισθάνθηκες από τις πρώτες auditions μέχρι και τον τελικό; Πως ήταν αυτό το ταξίδι για σένα;

Το The Voice ήταν ένα πολύ όμορφο ταξίδι για εμένα. Ειχα αρκετό άγχος στην αρχή ειδικά στα blinds. Στις επόμενες φάσεις το άγχος έφευγε σιγά σιγά και προσπάθησα να απολαύσω τη διαδρομή. Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα να φτάσω στον τελικό, όσο και αν το προσδοκούσα. Δεν με ενδιέφερε τόσο το έπαθλο όσο η διαδρομή. Ήθελα να έχω καλές εμφανίσεις και σταθερά βήματα. Νιώθω υπερήφανος για την πορεία μου στο The Voice.

Δεδομένου ότι κατάγεσαι από την Καλαμάτα ήταν δύσκολες οι μετακινήσεις και οι πρόβες εξαιτίας του κορονοϊου;

Η πανδημία μας έχει επηρεάσει όλους. Η μετακίνηση από Καλαμάτα προς Αθήνα και πίσω ήταν εύκολη γιατί είχαμε χαρτιά μετακίνησης από την παραγωγή. Για εμάς το μόνο πράγμα που άλλαζε ήταν ο κόσμος μέσα στο στούντιο. Λόγω του κορονοϊού δεν μπορούσαμε να έχουμε κοινό, συνεπώς δεν παίρναμε το vibe του κόσμου.

Στον ημιτελικό ερμήνευσες το τραγούδι «Στην Αθήνα μου» και η αφιέρωση στη γιαγιά σου που έφυγε πρόσφατα από την ζωή συγκίνησε πραγματικά όλο τον κόσμο. Είχες ιδιαίτερο δέσιμο με την γιαγιά σου; Τι σήμαινε αυτό το τραγούδι;

Η γιαγιά μου έδινε πολύ καιρό τη δίκη της μάχη. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε και πέντε μέρες πριν τον ημιτελικό έφυγε από τη ζωή. Ήθελα να της αφιερώσω το ¨Σ αναζητώ στη Σακονίκη¨ το οποίο ήταν το αγαπημένο της τραγούδι, στην επόμενη φάση, αλλά δεν πρόλαβα. Έτσι το έκανα στον ημιτελικό αφού είχε κλείσει η ψηφοφορία για να είναι δίκαιο και για την αντίπαλο μου, όπου της τραγούδησα ένα μικρό μέρος του τραγουδιού . Αυτός ο άνθρωπος ήταν για εμένα το άλλο μου μισό. Της χρωστάω ότι είμαι. Μου έμαθε να φέρομαι, μου έμαθε να μιλάω, μου έμαθε να είμαι δίκαιος, μου έμαθε να μην αδικώ κανένα, μου έμαθε τι σημαίνει υπερηφάνεια.

Ήσουν στην ομάδα της Έλενας Παπαρίζου. Με ποιο σκεπτικό διάλεξες την συγκεκριμένη coach και ποιον άλλον θα διάλεγες αν δεν ήταν η Έλενα.

Η Έλενα είναι ακριβώς αυτό που δείχνει. Είναι καλόκαρδη και μοιράστηκε απλόχερα τις γνώσεις της με όλους μας. Μου είχε και της είχα μια ιδιαίτερη συμπάθεια. Πήρα πολλά από την Έλενα. Το βασικότερο που μου έμαθε ήταν πως να αναλύω το στίχο του τραγουδιού και να εμβαθύνω σε αυτό. Νομίζω πως θα επέλεγα την Έλενα ξανά και ξανά και ξανά.

Έχουν γίνει πολλά talent shows και έχουμε δει πολλούς ταλαντούχους τραγουδιστές να χάνονται στην πορεία. Εσένα σε προβληματίζει αυτό;

Εγώ υπηρετώ τη μουσική. Με αυτό το σκοπό ήρθα στο The Voice. Δεν θα έλεγα πως με προβληματίζει αυτό, γιατί πιστεύω πως αν αγαπάς πραγματικά αυτό που κάνεις δεν χάνεσαι ποτέ. Όλα έρχονται με σκληρή δουλειά, με υπομονή και με επίμονη.

Τι ήθελες να καταφέρεις μέσα από την συμμετοχή σου στο The Voice;

Μέσα από τη συμμετοχή μου στο The Voice προσπάθησα να γνωρίσω σπουδαίους ανθρώπους και να μάθω πράγματα από αυτούς. Έτσι και έγινε. Πήρα πολλά πράγματα από την Έλενα, από τους μουσικούς από την vocal coach και πήρα πράγματα και από τους άλλους παίκτες. Μάζεψα εμπειρίες και νιώθω πως εξελίχθηκα πάνω στη δουλειά μου.

]Με την Έλενα Παπαριζου έχεις διατηρήσει επαφές;

Με την Έλενα μιλάμε ακόμη και τώρα, όπως και με τους υπόλοιπους παίκτες με τους οποίους βρεθήκαμε ως τον ημιτελικό. Η Έλενα μας νοιάζεται και μας συμβουλεύει γιατί πραγματικά ενδιαφέρεται για όλους μας.

Ποια ήταν η καλύτερη συμβουλή που σου έδωσε;

Η καλύτερη συμβουλή της Έλενας ήταν να μην σταματήσω να υπηρετώ τη μουσική και να μην χάσω το ήθος μου.

Τώρα που έχει τελειώσει το παιχνίδι και έχεις ηρεμήσει λίγο, τι σκέφτεσαι για την πορεία σου στο χώρο του τραγουδιού; Σκέφτεσαι να μετακομίσεις στην Αθήνα μόνιμα για να κυνηγήσεις το όνειρο σου;

Τώρα είναι μια δύσκολη περίοδος. Παρόλα αυτά μετακόμισα στην Αθήνα, γιατί θεωρώ πως πρέπει να βρίσκομαι εδώ αυτή την περίοδο. Συνεχίζω τα διαδικτυακά μαθήματα με την καθηγήτρια μου την κυρία Αγγελική Τουμπανάκη και είμαι στη στιγμή που φτιάχνω τον κύκλο μου και σιγά σιγά θα ξεκινήσω να ασχολούμαι με τη δισκογραφία.

Πως φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε 10 χρόνια από τώρα;

Πραγματικά δεν μπορώ να με φανταστώ κάπως. Ελπίζω σε 10 χρόνια από τώρα να εξακολουθώ να υπηρετώ την μουσική. Αυτός είναι ο κύριος στόχος που έχω. Συνεχίζω να μελετάω και να συμβουλεύομαι τους σωστούς ανθρώπους, και ο θεός ξέρει μέχρι πού θα με πάει.

Γνωρίζεις πολύ καλά όλα όσα συμβαίνουν με τις καταγγελίες τις τελευταίες μέρες στο χώρο του θεάτρου και της υποκριτικής και ίσως ανοίξουν και οι ασκοί του Αιόλου και στο τραγούδι. Εσύ βιώσει κάποιο παρόμοιο περιστατικό στο χώρο σου;

Εγώ προσωπικά δεν έχω βιώσει κάτι τέτοιο σε κανένα σημείο της πορείας μου μέχρι τώρα.

Μετά το τέλος του The Voice σε είδαμε στο "Σπίτι με το Mega" και στο "Στην υγειά μας ρε παιδιά".

Μετά το voice ήρθαν δυο σημαντικές προτάσεις για εμένα Η μια ήταν να κάνω φωνητικά σε ένα αφιέρωμα του Στέλιο Καζαντζίδη στο οποίο συμμετείχαν ο Βασίλης Καρράς ο Νίκος Μαρκόπουλος κι άλλοι καταξιωμένοι καλλιτέχνες. Και η δεύτερη ήταν όταν βρέθηκα ως καλεσμένος του Σπύρου Παπαδόπουλου στην εκπομπή του ΣΚΑΙ "στην υγεία μας" Για εμένα ήταν δυο βήματα πολύ σημαντικά και προσπάθησα να το απολαύσω όσο μπορούσα Είναι σημαντικό που μέσα στην ομάδα των φωνητικών επιλέχθηκα και εγώ και επίσης ήταν για εμένα σημαντικό που είχα την τιμή να είμαι καλεσμένος του Σπύρου Παπαδόπουλου Το "στην υγεία μας" είναι ένα βήμα στην πορεία μας που θεωρώ όλοι οι τραγουδιστές θέλουμε να κάνουμε. Όποτε νιώθω όμορφα και ανυπομονώ για αυτά που έρχονται.

Επαγγελματικά ετοιμάζεις κάποιο νέο τραγούδι; Θα σε δούμε σε κάποια σκηνή το καλοκαίρι;

Είναι πολλά αυτά που θέλω να ετοιμάσω στο επόμενο διάστημα. Όλα εξαρτώνται από το αν και πότε θα τελειώσει το lockdown. Ελπίζω να τελειώσει αυτός ο Γολγοθάς γρήγορα και να μπορέσουμε να παρουσιάσουμε όμορφα πράγματα. Δισκογραφικά θα κινηθώ πιο πολύ αυτή την περίοδο μιας και είναι ο μόνος δρόμος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved