Jennifer Lopez – Alex Rodriguez: Χωρισμός «βόμβα»-Αυτή είναι η αιτία που έβαλαν τέλος στη σχέση τους
Showbiz

Jennifer Lopez – Alex Rodriguez: Χωρισμός «βόμβα»-Αυτή είναι η αιτία που έβαλαν τέλος στη σχέση τους

Η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez χώρισαν μετά από δύο χρόνια αρραβώνα!

Τι συνέβη όμως και το ζευγάρι χώρισε τόσο ξαφνικά;
Σύμφωνα με το Page Six, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, παρά το γεγονός ότι πριν δύο περίπου χρόνια είχαν αρραβωνιαστεί και ετοιμάζονταν να παντρευτούν.

Όπως είχε γίνει γνωστό θα παντρεύονταν το καλοκαίρι του 2020 όμως ανέβαλαν το γάμο τους λόγω της πανδημίας!

«Είμαι λίγο λυπημένη επειδή είχαμε κάποια υπέροχα σχέδια. Αλλά σκέφτομαι επίσης: Ξέρεις τι; Ο Θεός έχει μεγαλύτερο σχέδιο. Έτσι, απλά πρέπει να περιμένουμε και να δούμε. Ίσως θα είναι καλύτερα. Πρέπει να πιστεύω ότι θα είναι», είχε εξομολογηθεί η Jennifer Lopez για την αναβολή του γάμου της.

Η τελευταία φορά που η J.Lo και ο Alex ήταν φωτογραφηθεί μαζί για τα social media ήταν πριν έναν μήνα στην Δομινικανή Δημοκρατία, όπου η τραγουδίστρια γύρισε τη νέα της ταινία.

Η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez αποφάσισαν να χωρίσουν όταν άρχισε να ακούγεται πως ο 45χρoνος έχει σχέση με την… LeCroy, που συμμετείχε σε ένα ριάλιτι.

Στο show-reunion των πρωταγωνιστών του ριάλιτι Southern Charm, ο παρουσιαστής, Andy Cohen, αποκάλυψε ότι μία από τις πρωταγωνίστριες, η Madison LeCroy, είχε μια σύντομη περιπέτεια με παντρεμένο πρώην παίκτη του MLΒ και πέρασαν μία νύχτα πάθους.

Η συμπρωταγωνίστρια της LeCroy, Danni Baird, αποκάλυψε στην εκπομπή Reality Life with Kate Casey, πως πρόκειται για τον Alex Rodriguez.

Η LeCroy είχε αποκαλύψει πως μιλούσε με τον Rodriguez στο Face Time, αλλά δεν είχαν συναντηθεί ποτέ από κοντά.

Αυτή λοιπόν η γυναίκα είναι η πέτρα του σκανδάλου και η αιτία χωρισμού του ζευγαριού!

Δείτε την παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved