Γιάννης Σπαλιάρας: Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή που δεν περιμέναμε!
Showbiz

Γιάννης Σπαλιάρας: Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή που δεν περιμέναμε!

Ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε για τα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική του ζωή, αλλά και για το ελληνικό #Metoo!

Το μοντέλο και ηθοποιός προέβη σε μία αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή που δεν περιμέναμε!

Ο Γιάννης Σπαλιάρας είπε: «Πρόσφατα ανάμεσα στα δημοσιεύματα που μιλούν για τις επαγγελματικές του συνεργασίες ξεχώρισε και ένα που τον θέλει να έχει χωρίσει από σχέση που διατηρούσε με Μεξικανή ηθοποιό. «Το είδα κι εγώ. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι για τα προσωπικά μου. Πραγματικά δεν ξέρω πώς βγήκε αυτό.»!

Και υπογράμμισε στο περιοδικό OK! « Όταν είμαι σε σχέση, μετά από λίγο καιρό φαίνεται. Δεν είναι κάτι που θα το κρύψω» διευκρινίζει, ενώ σχετικά με το αν υπάρχει κάποια γυναίκα που πέρασε από τη ζωή του και τον έκανε να σκεφτεί τον γάμο απαντά: «Ναι. Για μια κοπέλα το είχα σκεφτεί, ωστόσο δεν μπορώ να είμαι σίγουρος πώς θα είχαν εξελιχθεί τα πράγματα».

Όσον αφορά το ελληνικό #Meto, είπε: «Ξεκίνησε να εργάζεται από νεαρή ηλικία σε έναν άκρως ανταγωνιστικό χώρο, όπως αυτός του μόντελινγκ. Η γρήγορη επιτυχία τον γλίτωσε από «κακοτοπιές», ενώ σχολιάζοντας το ελληνικό #MeToo και τις καταγγελίες στον χώρο της Tέχνης δηλώνει: «Πολλές περιπτώσεις τις γνωρίζαμε, όχι όμως το ακριβές μέγεθος. Το παρακολουθώ όλο αυτό που γίνεται και δεν είναι ευχάριστο».»!

Και υπογράμμισε: «Δεν έχει βρεθεί ποτέ σε ανάλογη συνθήκη όπως αυτές που καταγγέλλονται και τονίζει: «Θέλει γερό στομάχι γιατί πολλές φορές βλέπουμε πράγματα που δεν μας αρέσουν. Θεωρώ ότι ο καθένας μπορεί να ελιχθεί ανάλογα και να κάνει τις επιλογές του. Για να είμαι ειλικρινής, εγώ δεν έχω έρθει σε δύσκολη θέση ώστε να πω “Ως εδώ, δεν αντέχω άλλο” – oύτε ως μοντέλο ούτε ως ηθοποιός. Ίσως φταίει το ότι από τα 20 μου, όταν κέρδισα στον διαγωνισμό που γινόταν στην Ελλάδα για άντρες μοντέλα, άρχισα αμέσως να κάνω κάποιες καλές δουλειές και γρήγορα καθιερώθηκα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved