Δημήτρης Λιγνάδης: Η θαμμένη δικογραφία ντοκουμέντο του 1984 - Λεπτομέρειες σοκ!
Showbiz

Δημήτρης Λιγνάδης: Η θαμμένη δικογραφία ντοκουμέντο του 1984 - Λεπτομέρειες σοκ!

Υπόθεση Δημήτρη Λιγνάδη: Στο φως η θαμμένη δικογραφία κατά του ηθοποιού και σκηνοθέτη με όλες τις λεπτομέρειες της πρώτης καταγεγραμμένης περίπτωσης που είχε απασχολήσει τη Δικαιοσύνη.

Η πρώτη δικογραφία κατά του Λιγνάδη ήταν πριν από 37 χρόνια, το 1984.

Αυτή τη θαμμένη δικογραφία φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «Μπαμ στο ρεπορτάζ».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Στάθη Μπαλτά, στις 3 Οκτωβρίου 1984 ένας δεκατετράχρονος μαθητής (ο Δ.Π.) πηγαίνει, τρέχοντας, σπίτι του και καταγγέλλει στην μητέρα του ότι του επιτέθηκε σεξουαλικά ένας μεγαλύτερος άντρας, ηλικίας τότε 20 ετών.

Μάνα και γιος πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα στρεφόμενοι, μέσω έγκλισης, κατά ενός εικοσάχρονου φοιτητή φιλολογίας, σπουδαστή της δραματικής σχολής του εθνικού θεάτρου. Λίγη ώρα αργότερα ο φερόμενος ως θύτης συλλαμβάνεται. Ο λόγος για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Τρία χρόνια μετά, στις 24 Σεπτεμβρίου 1987 η υπόθεση φτάνει στο ακροατήριο.

Στο εδώλιο κάθεται ο 23χρονος Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος κατηγορείται για το αδίκημα της αποπλάνησης παιδιού. Ενώπιον των τακτικών δικαστών προσέρχεται η μητέρα του ανήλικου η οποία δηλώνει ότι ανακαλεί την έγκληση!

Το δικαστήριο, τηρώντας το νόμο, παύει οριστικά την δίωξη.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης αφήνεται ελεύθερος, με λευκό ποινικό μητρώο.

Σήμερα, 37 χρόνια μετά το μακρινό 1984, ο προφυλακισμένος πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου βρίσκεται αντιμέτωπος με νέες καταγγελίες για αποπλάνηση και βιασμό κατά συρροή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved