Σμαράγδα Καρύδη: Έτσι κόλλησε κορονοϊό:«Ευτυχώς τη σκαπούλαρα» - Η πρώτη φώτο μετά την καραντίνα
Showbiz

Σμαράγδα Καρύδη: Έτσι κόλλησε κορονοϊό:«Ευτυχώς τη σκαπούλαρα» - Η πρώτη φώτο μετά την καραντίνα

Η Σμαράγδα Καρύδη μετά την περιπέτεια που έζησε με τον κορονοϊό, έδωσε την πρώτη της συνέντευξη και αποκάλυψε πώς κόλλησε τον ιό.

Η ηθοποιός ανέφερε: «Είχα γίνει λίγο υστερική, δεν σου κρύβω -κι έτσι συνεχίζω. Δεν πάω πουθενά χωρίς μάσκα και αντισηπτικά, πλένομαι συνέχεια και παλαιότερα, όταν τρώγαμε έξω, έλεγα ευγενικά στα γκαρσόνια να βάζουν σωστά τις μάσκες τους, να μη με πλησιάζουν παρουσιάζοντάς μου το όποιο πιάτο τρώω. Ξέρω τι έχω παραγγείλει και δεν θέλω σταγονίδια! Όχι άλλα σταγονίδια (γελά). Ναι, ναι, έχω αποτρελαθεί, αλλά νομίζω ότι έτσι πρέπει να είμαστε όλοι και να προσέχουμε όσο περισσότερο γίνεται και για εμάς και για τους δικούς μας ανθρώπους.»!

Και υπογράμμισε στην Realnews και τον Βασίλη Μπουζιώτη: «Πώς την πάτησα εγώ; Στις πρόβες για το τηλεπαιχνίδι μάλλον, με τόσο κόσμο που έμπαινε στο στούντιο, αλλά ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις από πού και πώς κολλάς! Ευτυχώς τη σκαπούλαρα και προχωρώ μπροστά»!

Για τους αρνητές της μάσκας, είπε: «Το βρίσκω τόσο παράλογο και εξοργιστικό όλο αυτό. Δεν μπορώ να συζητήσω για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα και για τους ψεκασμένους, που δεν έχουν πάρει χαμπάρι πόσο επικίνδυνο είναι αυτό που ζούμε. Σηκώνω τα χέρια ψηλά μαζί τους! Δεν την μπορώ την ανοησία. Την ανοησία και την τοξικότητα. Απεχθάνομαι τη χολή σε κάθε της μορφή. Και την ανοησία!»!

Δείτε την πρώτη της φωτογραφία μετά την καραντίνα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved