Showbiz

Συγκλονίζει η Μαρία Σολωμού: «Ήταν σαν να μου έριξες μια σφαλιάρα. Μου κόπηκε η λαλιά»

Gossip-tv Team

Η Μαρία Σολωμού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται» και μεταξύ άλλων μίλησε για τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο.

Η Μαρία Σολωμού όταν ρωτήθηκε από την παρουσιάστρια για τις καταγγελίες που έχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό.

Η ηθοποιός συγκλόνισε με την απάντησή της, λέγοντας πως όλο αυτό ήταν σαν μια σφαλιάρα.

Η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά: «Από τότε που έγιναν όλα αυτά ήταν σαν να μου έριξες μία σφαλιάρα. Αυτό που δεν μου είχε ξανασυμβεί, μου κόπηκε η λαλιά. Αυτό το άναυδο, που νομίζεις ότι είσαι σε καταστολή. Κατ’ αρχήν, ήθελα να το αφουγκραστώ αυτό το πράγμα κι εγώ που είναι γνωστό πως αν ανοίξω το στόμα μου… δεν σκέφτομαι πολύ τι θα πω, ένιωσα να βάλλομαι, μέρος ενός πράγματος και σαν να έχω κι εγώ ευθύνη. Ήταν σοκαριστικό για μένα… Λέγαμε “ξέραμε, ξέραμε”. Είναι άλλο να ξέρω ότι σου αρέσει η σοκολάτα και άλλο να ξέρω ότι μπορείς να την κλέψεις ή να φας 30 σοκολάτες… Αυτό ξέραμε, ότι τους αρέσει η σοκολάτα».

Και συνέχισε, καταλήγοντας: «Το βλέπαμε φυσιολογικό ότι εκεί υπάρχει κάποιος βούρκος. Λες κι υπήρχε ομερτά, μία συνωμοσία και δεν είναι έτσι. Ένιωσα μέρος αυτού του πράγματος. Στενοχώρια κι είχα το στομάχι μου. Ελπίζω να βγούνε όλα στην φόρα και να καθιερωθεί μια νέα καθαρή κατάσταση».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved