Καθαρά Δευτέρα: Έτσι υποδέχονται φέτος οι celebs τη Σαρακοστή, εν μέσω lockdown!
Showbiz

Καθαρά Δευτέρα: Έτσι υποδέχονται φέτος οι celebs τη Σαρακοστή, εν μέσω lockdown!

Τηρώντας τα έθιμα της ημέρας αλλά και με τους δυνατούς περιορισμούς λόγω πανδημίας του κορονοϊού να είναι η αναγκαία συνθήκη για φέτος, οι Έλληνες celebrities προσπάθησαν σήμερα να κάνουν την Καθαρά Δευτέρα τους ξεχωριστή. 

Δεν ξέφυγε και πολύ από τις καθημερινές της συνήθειες η Βίκυ Χατζηβασιλείου η οποία από νωρίς το πρωί επιδόθηκε στην αγαπημένη της γυμναστική. Φόρεσε τις φόρμες της και τα αθλητικά της παπούτσια και έτρεξε στον ήλιο, θέλοντας να απολαύσει τη σημερινή μέρα. Ανέβασε μάλιστα μία φωτό στη λεζάντα της οποίας έγραψε:

«vikyhatzivasiliou Καλή Σαρακοστή! Για δεύτερη χρονιά χωρίς χαρταετό, χωρίς γιαγιάδες και παππούδες, χωρίς μερακλώματα και γλέντια. Πάλι καλά που μας αφήσανε τις λαγάνες! Ά ναι, και τους...χαλβάδες. Αλλά κάποιους από αυτούς δεν τους θέλουμε πια. Έχουν αρχίσει να μας πέφτουν βαρείς.😜 ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ ΑΓΑΠΗΜΈΝΟΙ! ❤ Του χρόνου καλύτερα!».

Με... λαγάνες και ετοιμάζοντας το σαρακοστιανό τραπέζι ξεκίνησε τη μέρα της η Ιωάννα Λίλη στέλνοντας τις ευχές της για χρόνια πολλά με υγεία.

Βόλτα στη θάλασσα με τα παιδάκια της έκανε η Φλορίντα Πετρουτσέλι η οποία μάλιστα κρατούσε τον μικρούλη της σφιχτά στην αγκαλιά της.

Εκτός Ελλάδος, στη Ζυρίχη της Ελβετίας κάνει Κούλουμα η Μαρία Ηλιάκη τηρώντας φυσικά όσο μπορεί τα έθιμα της ημέρας. Μάλιστα, η παρουσιάστρια η οποία διανύει και την ομορφότερη περίοδο της ζωής της περιμένοντας το πρώτο της παιδί φούρνισε και μόνη της λαγάνα, γιατί πού να τη βρει στη Ζυρίχη. Μάλιστα, χρειάστηκε και τη βοήθεια του Πετρετζίκη γι' αυτό, ζητώντας του να της δώσει μία συνταγή για λαγάνα χωρίς να είναι αναγκαία κουζινομηχανή. Όπως και συνέβη και το αποτέλεσμα μοναδικό.

Δείτε το παρακάτω βίντεο που ανέβασε η Μαρία Ηλιάκη από την παγωμένη Ζυρίχη.

Χωρίς να αποκαλύψει πού περνάει την Καθαρά Δευτέρα αλλά χαρίζοντας με χαρά τις καλύτερες ευχές του, πέταξε μαζί με τα παιδιά του τον χαρταετό ο Νίκος Αλιάγας. Ανέβασε μάλιστα μία υπέροχη φωτογραφία σε ασπρόμαυρο φόντο δίπλα στη θάλασσα.

Η Νατάσα Παζαΐτη θέλησε να ευχηθεί χρόνια πολλά για την ημέρα δανειζόμενη στίχους από ένα βιβλίο που αγαπάει πολύ. Ανέβασε λοιπόν μία πολύ όμορφη φωτογραφία με χαρταετό και έγραψε στη λεζάντα: “Τα όνειρά μου είναι όλο περιστέρια, χαρταετούς και πολύχρωμα μπαλόνια…”
απόσπασμα από το βιβλίο «Όνειρα με χαρταετούς και περιστέρια» του Πέρση συγγραφέα Φερεϋντούν Φαριάντ
με την ευχή να έχουμε πάντα τη δύναμη να φτιάχνουμε νέους χαρταετούς!!!
Χαρούμενη καθαρή Δευτέρα από καρδιάς σε όλους εσάς...".

Δείτε φωτογραφίες των επωνύμων που έχουν πλημμυρίσει το instagram:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved