Σμαράγδα Καρύδη: Τα πρώτα λόγια μετά την περιπέτεια με τον κορονοϊό
Showbiz

Σμαράγδα Καρύδη: Τα πρώτα λόγια μετά την περιπέτεια με τον κορονοϊό

Η δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» για την περιπέτεια με τον κορωνοϊό που πλέον άφησε πίσω της, το «Παρά Πέντε» που θα προβάλλεται ξανά στο MEGA, αλλά και την επιστροφή του παιχνιδιού «Celebrity Game Night».

Για την περιπέτειά της με τον κορονοϊό, η Σμαράγμα Καρύδη ανέφερε ότι πλέον το έχει ξεπεράσει, όπως έχουν δείξει και τα μοριακά τεστ και σιγά σιγά θα επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς δουλειάς.

«Η δυσκολία ήταν ότι δεν ξέρεις πώς θα σου εξελιχθεί αυτό το πράγμα», σημείωσε η δημοφιλής ηθοποιός, προσθέτοντας πως δεν νοσηλεύτηκε, αλλά έμεινε σπίτι με υψηλό πυρετό. «Ευτυχώς δεν είχα κάποιο υποκείμενο νόσημα, οπότε οι πιθανότητες ήταν με το μέρος μου αλλά ποτέ δεν ξέρεις», συμπλήρωσε.

Όπως τόνισε, έμεινε εκτός για 20 ημέρες συνολικά και είναι χαρούμενη γιατί δεν κόλλησε κανέναν από τους γνωστούς και συνεργάτες της.
«Είναι πολύ βασικό να προσέξεις τον άλλον, γιατί μπορεί να το περάσεις στο πόδι κι άλλος να υποφέρει, να ταλαιπωρηθεί», συμπλήρωσε.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην επιστροφή του «Παρά Πέντε» κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο MEGA, τονίζοντας ότι είναι χαρούμενη γιατί θα μπορέσει να το παρακολουθήσει, καθώς δεν θα έχει υποχρεώσεις όπως συνέβαινε τις προηγούμενες φορές. «Χαίρομαι πάντα όταν το βλέπω, δεν το βαριέμαι ποτέ και από ότι φαίνεται δεν το βαριέται και ο κόσμος. Έχει γίνει πια κλασσικό σαν τις παλιές ελληνικές ταινίες» ανέφερε και τόνισε πως μόλις διάβασε το σενάριο είπε ότι ήθελε να κάνει το χαρακτήρα της Ντάλιας και ακύρωσε όλα τα άλλα της σχέδια.

Τέλος, η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε για το νέο project της στο MEGA, το «Celebrity Game Night» που αγαπήθηκε αρκετά από τον κόσμο. «Νοιώθω πολύ ωραία που επανέρχεται» σημείωσε η δημοφιλής ηθοποιός, τονίζοντας ότι πλέον τα παιχνίδια θα παίζονται στον κήπο του παιχνιδιού, ενώ θα παρελάσουν όπως και στους προηγούμενους κύκλους γνωστοί και αγαπημένοι καλεσμένοι.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved