Ζωζώ Σαπουντζάκη: Τα νέα πλάνα μέσα από το σπίτι της στην Αρεοπαγίτου - Φανταστική διακόσμηση
Showbiz

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Τα νέα πλάνα μέσα από το σπίτι της στην Αρεοπαγίτου - Φανταστική διακόσμηση

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη ζει σε ένα φανταστικό σπίτι στο κέντρο της Αθήνας και δεν δίστασε να το ανοίξει για τις ανάγκες τηλεοπτικής εκπομπής.

Πρόσφατα, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, Προσωπικά και μίλησε για όλους και για όλα.

Αφού είδαμε πλάνα από το καμένο της σπίτι στην Κινέτα, η Ζωζώ Σαπουντζάκη μας έδειξε κάθε γωνιά του σπιτιού της στην Αρεοπαγίτου.

Το συγκεκριμένο διαμέρισμα είναι γεμάτο αναμνήσεις. Ένα σπίτι γεμάτο φωτογραφίες, κορνίζες, πίνακες ζωγραφικής και άλμπουμ!

Με την πρώτη ματιά καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για το σπίτι καλλιτέχνη όπου η αγαπημένη μας Ζωζώ έχει διακοσμήσει με μεράκι και γούστο!

Το καφέ και το πορτοκαλί είναι ένα χρώμα που κυριαρχεί στο σπίτι της και θα το δεις παντού. Στους καναπέδες, στις κουρτίνες και στα ξύλινα πατώματα! Γενικότερα τα γήινα χρώματα όπως και το πράσινο!

«Από μικρή ήμουν αδύναμη. Ο χαρακτήρας μου ήταν έτσι. Κάποτε είχα τη μάνα μου συντροφιά. Τα ξεπερνούσα όλα, γιατί αισθανόμουν σιγουριά. Θέλω ένα σύντροφο, θέλω έναν άνθρωπο δίπλα μου. Όχι για τα χρήματα. Για τα χρήματα δεν φοβάμαι», είπε μεταξύ άλλων η Ζωζώ Σαπουντζάκη αναφερόμενη στη μοναξιά.

Δες φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved