MasterChef 5: Aυτή είναι η παίκτρια που θα σηκώσει το τρόπαιο
Showbiz

MasterChef 5: Aυτή είναι η παίκτρια που θα σηκώσει το τρόπαιο

MasterChef 5: Αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής και πέρασε σε αποκαλύψεις για τον μεγάλο τελικό!

Άρχισε την εξερεύνησή της στο Διαδίκτυο για να εμβαθύνει τις γνώσεις της σε άγνωστες τεχνικές και υλικά που δεν τα είχε χρησιμοποιήσει ποτέ ξανά, ενώ αργότερα έφτασε να βρίσκεται ανάμεσα στους συμμετέχοντες για το MasterChef 5. Η Μαρία Φίλογλου πλέον βρίσκεται εκτός παιχνιδιού, μιλώντας ανοιχτά για την εμπειρία της στο ριάλιτι μαγειρικής του Star...

Ποιο ήταν το κίνητρο της συμμετοχής σας στο «MasterChef»; Θέλατε να αποκτήσετε γνώσεις, να ζήσετε την εμπειρία ίου παιχνιδιού ή να αποδείξετε ότι μπορείτε να συναγωνιστείτε τους καλύτερους;

Το «MasterChef» είναι εμπειρία ζωής για όποιον αγαπά τη μαγειρική. Για εμένα αποτελεί ένα κομβικό σημείο, καθώς μετά τη συμμετοχή μου στο παιχνίδι άλλαξα επαγγελματική σταδιοδρομία.

Τι σας δυσκόλεψε περισσότερο, από τις οντισιόν μέχρι την τελική δοκιμασία που σας έφερε εκτός παιχνιδιού;

Αυτό που πραγματικά με δυσκόλεψε στο διαγωνισμό είναι ο χρόνος. Θα ήθελα να είχα λίγο περισσότερο χρόνο στις δοκιμασίες για να παρουσίαζα ένα καλύτερο μαγειρικό αποτέλεσμα.

Είχατε καλεί σχέσεις με τους περισσότερους συμπαίκτες σας. Ήταν εύκολη η συμβίωση με τόσους αγνώστους;

Οι σχέσεις με τους συμπαίκτες μου ήταν πολύ καλές. Υπήρχε σεβασμός και κατανόηση μεταξύ μας. Έχω μόνο καλές αναμνήσεις από τη συμβίωση μου με 23 αγνώστους.

Είχατε συγκινηθεί όταν αποχώρησε η Χριστίνα, λέγοντας ότι χάσατε τη φίλη σας μέσα στο σπίτι. Θεωρήσατε κι εσείς, όπως οι περισσότεροι, ότι ήταν άδικη η επιλογή του Ιωάννη, που την έχρισε υποψήφια;

Η Χριστίνα είναι ένας αξιαγάπητος άνθρωπος και πολύ καλή σεφ, Ο Ιωάννης δεν αποφάσισε με μαγειρικά κριτήρια για να τη βγάλει προτεινόμενη και αυτό ήταν άδικο. Άλλωστε, εξέφρασα αυτή μου την άποψη δημόσια, στην ψηφοφορία που έγινε μετά.

Τι θα λέγατε για μια δεύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι;

Θα την ήθελα, γιατί ο χρόνος που είχα μέσα στο παιχνίδι δεν ήταν αρκετός ώστε να δείξω τις ικανότητες μου στην κουζίνα ούτε πρόλαβα να αποκομίσω μαγειρικές εμπειρίες.

Τι σας έμεινε από την εμπειρία του MasterChef;

Αυτό που σίγουρα μου έμεινε είναι μια αγκαλιά και αγάπη. Γνώρισα πολλούς αξιόλογους ανθρώπους και απέκτησα μαγειρικές γνώσεις.

Ποιος θεωρείτε ότι έχει τα φόντα να κερδίσει το φετινό διαγωνισμό;

Στο «MasterChef» συμμετέχουν εξαιρετικοί σεφ, που επάξια θα διεκδικήσουν τον τίτλο, αλλά μία μόνο έχει το μαγειρικό χέρι που θα σηκώσει το τρόπαιο και αυτή είναι η Μαργαρίτα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved