Τα.. πήρε η Βαλαβάνη: «Εντάξει αστείο, αλλά γίνεται γελοίο» - Τι συνέβη;
Showbiz

Τα.. πήρε η Βαλαβάνη: «Εντάξει αστείο, αλλά γίνεται γελοίο» - Τι συνέβη;

Έξαλλη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με όσα είδε στην τηλεοπτική της οθόνη. 

Η όμορφη δημοσιογράφος ξέσπασε δημόσια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, με όσα παρακολούθησε στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης "Survivor".

Με αφορμή τα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι με τους τραυματισμούς, τις αναποδιές που συνέβησαν και την στιγμή που ο Τριαντάφυλλος έριχνε αγιασμό σε όλους τους παίκτες της ομάδας για να φύγει το κακό... το μάτι, άστραψε και βρόντηξε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Το ίδιο έπραξε κι αργότερα ο Σάκης Κατσούλης.

Η γνωστή δημοσιογράφος είναι φανατική οπαδός του Survivor και κάθε φορά σχολιάζει τα όσα βλέπει στους τηλεοπτικούς δέκτες. Η Ευρυδίκη σαν γνώστρια του αντικειμένου από την συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, έχει άλλη βαρύτητα ο λόγος της.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είπε χαρακτηριστικά μέσα από το προφίλ της στο instagram, απευθυνόμενη στους οπαδούς του Survivor και διαδικτυακούς της φίλους: "Έχετε κουράσει με αυτόν τον αγιασμό. Έχω γίνει έξαλλη. Εντάξει αστείο, αστείο, αλλά γίνεται γελοίο. Αγιασμό, σταυρούς. Πρέπει να το νιώσετε κιόλας, Θρησκεία είναι".

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved