Πέννυ Αγοραστού: Αυτή την δουλειά έκανε πριν γίνει ηθοποιός - Δεν πάει ο νους σας!
Showbiz

Πέννυ Αγοραστού: Αυτή την δουλειά έκανε πριν γίνει ηθοποιός - Δεν πάει ο νους σας!

Η Πέννυ Αγοραστού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Νάντιας Κοντογεώργη στην ΕΡΤ «Φλερτ».

Η Πέννυ Αγοραστού συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA «Έλα στην θέση μου», όπου κι από εκεί την γνωρίσαμε καλύτερα.

Η όμορφη κοκκινομάλλα ηθοποιός παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και μίλησε για την συνεργασία της για το σίριαλ αλλά αποκάλυψε κάτι που δεν γνωρίζαμε μέχρι στιγμής.

Η Πέννυ Αγοραστού ήταν αεροσυνοδός σε γνωστή αεροπορική εταιρία και αναφέρθηκε στην εποχή εκείνη.

Η ηθοποιός δήλωσε χαρακτηριστικά: «Οι παλιοί αεροσυνοδοί δεν φοβόμαστε τίποτα! Σκεφτόμουν ότι δεν θα συμβεί τίποτα και όταν υπάρχουν αναταράξεις το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις ένα σακουλάκι και να το βάλεις στο στόμα και στη μύτη και να παίρνεις βαθιές αναπνοές. Βοηθάει και το νερό με αλάτι, αυτά τα μικρά tips. Ήμουν έναν χρόνο αεροσυνοδός. Ήταν μοναδική εμπειρία, δύσκολη δουλειά. Δεν είναι εύκολο να έχεις κάθε μέρα πτήσεις, τα θαυμάζω αυτά τα κορίτσια που δουλεύουν τόσα χρόνια. Αλλάζουν κάποια πράγματα στον οργανισμό σου, ειδικά εμείς οι γυναίκες έχουμε κάποια μικρά θεματάκια».

Και κατέληξε, λέγοντας: «Είναι πολύ σημαντική δουλειά, έχεις να κάνεις με διαφορετικής κουλτούρας ανθρώπους. Πηγαίναμε και γυρνούσαμε κατευθείαν, δεν βλέπαμε τις πόλεις. Πολλές φορές πας και έρχεσαι. Θυμάμαι πολλές πτήσεις με περίεργα περιστατικά».

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved