Showbiz

Xρύσα Κοτταράκου - Ήλιος: «Η Νέλλη τώρα είναι πιο αξιόπιστη ως χαρακτήρας»

Xρύσα Κοτταράκου:Η ηθοποιός τη φετινή σεζόν συμμετέχει στην καθημερινή δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Ηλιος»

Αν έπρεπε να ξεχωρίσεις με την πρώτη ματιά ένα χαρακτηριστικό της Χρύσας Κοτταράκου, αυτό είναι η ευγένεια και η θετική της διάθεση.

Η ηθοποιός τη φετινή σεζόν συμμετέχει στην καθημερινή δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Ηλιος», μια πρωτόγνωρη εμπειρία για εκείνη καθώς ουσιαστικά ο ρόλος της Νέλλης που υποδύεται είναι ο πρώτος της στη μικρή οθόνη.

Πρώτη φορά σε τηλεοπτική σειρά;

«Πρώτη. Παλαιότερα είχα κάνει ένα πέρασμα ως βοηθητική ηθοποιός».

Ο «Ηλιος» είναι λοιπόν αρχή διαδρομής. Τι σας ενέπνευσε στη Νέλλη;

«Ενώ στην αρχή υπήρχε μια αίσθηση ότι δεν ενδιαφέρεται για τους γύρω της και θέλει να περνάει καλά και να βρίσκει αγόρια, τελικά είναι ένας άνθρωπος εντάξει με τον εαυτό του και με αυτά που θέλει. Επηρεάστηκε πολύ θετικά από την Αλίκη. Αυτή η μετάβαση από άγριο νιάτο σε ενήλικο, πιο ήρεμο και κάπως πιο σίγουρο άτομο για το τι θέλει, ήταν ωραία για μένα υποκριτικά και τη χάρηκα».

Η αλήθεια είναι πως στην αρχή ήταν... όσα πάνε κι όσο έρθουν!

«Το έχει και τώρα αυτό αλλά με διαφορετικό τρόπο, λίγο πιο ώριμο και κρατάει επίσης ένα χαρακτηριστικό της, να λέει αυθόρμητα αυτό που σκέφτεται. Σίγουρα όμως τώρα είναι πιο αξιόπιστη ως χαρακτήρας».

Στη γρήγορη ωρίμανση βέβαια την ώθησε ο Μάνος και το γεγονός ότι κινδύνευσε η ζωή της από εκείνον. Δεν έγινε ομαλά.

«Εκ των υστέρων το κατάλαβε κι εκείνη, θα μπορούσε να είναι η χαμένη της υπόθεσης».

Ευτυχώς είχε ως στήριγμα την Αλίκη.

«Βρήκε έναν άνθρωπο δίπλα της στα δύσκολα. Το ενδιαφέρον στην όλη ιστορία είναι ότι με όλα όσα έγιναν, η Νέλλη άρχισε να συμπαραστέκεται στην Αλίκη και αντί να ασχολείται με τον εαυτό της έγινε δοτική με τη φίλη της. Αυτό της έκανε ο Μάνος, την ώθησε να νοιάζεται επί της ουσίας για τους άλλους ανθρώπους».

Πάντων η σειρά έχει συνεχόμενες ανατροπές.

«Ετσι φαίνεται. Είναι γεμάτη συμβάντα αυτή η πόλη».

Τι θα θέλατε να συμβεί στη ζωή της ηρωίδας σας;

«Θα ήθελα να εμπλακεί και με τους υπόλοιπους χαρακτήρες. Με κάποιο τρόπο να διασταυρωθούμε με την οικογένεια της Λήδας, τον γιο και τον μπαμπά της γιατί συναντιόμαστε στο γύρισμα και δεν έχουμε καμία σκηνή μαζί», είπε στο TV 24.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved