Τάνια Μπρεάζου: Με αυτή την παίκτρια έχει δεθεί περισσότερο στο YFSF - All Star
Showbiz

Τάνια Μπρεάζου: Με αυτή την παίκτρια έχει δεθεί περισσότερο στο YFSF - All Star

Τάνια Μπρεάζου: «Τα ριάλιτι δίνουν την ευκαιρία σε ένα νέο καλλιτέχνη να αναδείξει το ταλέντο του»

Η Τάνια Μπρεάζου επέστρεψε στο talent show μεταμορφώσεων του ΑΝΤ1 «YFSF».

H όμορφη τραγουδίστρια σε συνέντευξη της ανέφερε με ποιους καλλιτέχνες από το ίδιο σόου έχει δεθεί περισσότερο, για το αν αισθάνεται τυχερή, ενώ μίλησε και γι’ αυτούς που χαρακτηρίζουν τα ριάλιτι μουσικής «κρεατομηχανή».

Με ποιον από τους υπόλοιπους καλλιτέχνες έχεις δεθεί περισσότερο;

Όλους τους θαυμάζω και έχουμε δεθεί ως παρέα, όμως, με την Κατερίνα Στικούδη είμαστε πιο κοντά λόγω και του ότι μοιραζόμαστε το ίδιο καμαρίνι.

Σε γνωρίσαμε το 2016 μέσω του «Χ Factor» όπου έφτασες έως τον τελικό και πραγματικά αποτελείς μια από τις εξαιρέσεις των συμμετεχόντων σε talent show που κατάφεραν να κάνουν πράγματα και έξω από αυτό. Αισθάνεσαι τυχερή;

Αισθάνομαι πάρα πολύ τυχερή. Πιστεύω όμως ότι τίποτα δεν γίνεται μόνο με την τύχη. Απαιτείται και πάρα πολλή δουλειά και αφοσίωση σε αυτό που αγαπάς! Παράλληλα, έχω στο πλευρό μου και τη μεγαλύτερη ελληνική δισκογραφική εταιρεία, την Panik Records.

Δεν είναι βέβαια λίγοι εκείνοι που χαρακτηρίζουν τα ριάλιτι μουσικής «κρεατομηχανή». Συμφωνείς ή διαφωνείς;

Διαφωνώ. Τα ριάλιτι δίνουν την ευκαιρία σε ένα νέο καλλιτέχνη να αναδείξει το ταλέντο του και προσφέρουν τη δυνατότητα για ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο! Υπάρχουν πολλά μεγάλα ονόματα στην ελληνική μουσική σκηνή που έχουν ξεκινήσει με αυτό τον τρόπο, όπως, για παράδειγμα, η τότε coach μου στο «Χ Factor», η Τάμτα, την οποία θαυμάζω πάρα πολύ.

Δεν έχεις κρύψει ότι στα εφηβικά σου χρόνια έχεις βιώσει bullying εξαιτίας της καταγωγής σου από τη Ρουμανία. Πόσο σε επηρέασε αυτό το γεγονός στη μετέπειτα ζωή σου;

Το bullying -οποιασδήποτε μορφής- στην παιδική ηλικία δεν αφήνει κανέναν ανεπηρέαστο. Πλέον το έχω αφήσει πίσω μου, όλο αυτό με έχει κάνει πιο δυνατή και νιώθω περήφανη για την καταγωγή μου. Προσπαθώ με όποιον τρόπο μπορώ να συμπαραστέκομαι σε ανθρώπους που έχουν υποστεί αντίστοιχες συμπεριφορές.

Κλείνονται, πώς ονειρεύεσαι τα επόμενα βήματα σου;

Με ωραία δισκογραφία και μια σταθερά ανοδική πορεία σε αυτό που αγαπάω! Μάλιστα, αυτή την περίοδο ετοιμάζουμε το νέο μου τραγούδι, που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik, είπε στο 7 Μέρες TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved