Mατθίλδη Μαγγίρα: Η ψυχοθεραπεία και οι αλλαγές που είδε στον εαυτό της
Showbiz

Mατθίλδη Μαγγίρα: Η ψυχοθεραπεία και οι αλλαγές που είδε στον εαυτό της

Mατθίλδη Μαγγίρα: «Η τέχνη με τρέφει ψυχικά και πνευματικά»

Το «Your face sounds familiar-All star» επέστρεψε και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η Ματθίλδη Μαγγίρα.

Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για το πώς αισθάνεται που συμμετέχει ξανά στο show, για το αν ο εγκλεισμός βοηθά τους ανθρώπους να ασχοληθούν πιο ουσιαστικά με τον εαυτό τους, αλλά και για την ψυχοθεραπεία που κάνει.

Πώς αισθάνεσαι που συμμετέχεις ξανά σε αυτό το τόσο όμορφο show;

Τους εκτιμώ όλους πολύ. Είμαστε μια δυνατή ομάδα, που έχουμε ως στόχο να διασκεδάσουμε το κοινό, για να ξεφύγει λίγο από αυτό τον απάνθρωπο εγκλεισμό. Ζούμε μια βάρβαρη πραγματικότητα.

Πόσο σε επηρέασε αυτή η πραγματικότητα;

Στο πρακτικό, οικονομικό κομμάτι, απόλυτα. Δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν επηρεάστηκε. Προσωπικά, δεν θεωρώ δουλειά την τέχνη, είτε πρόκειται για την τηλεόραση, είτε για το θέατρο, είτε για τον κινηματογράφο. Την τέχνη οφείλουμε να την υπηρετούμε. Σαφώς θα υπάρχει και κάποια οικονομική ανταμοιβή προκειμένου να επιβιώσουμε σε μια κοινωνία που είναι δομημένη κατά αυτό τον τρόπο. Αν υπήρχε μια κοινωνία που θα πρόσφερε στους καλλιτέχνες της στέγη, φαγητό και ό,τι χρειάζονται για να ζουν άνετα, εγώ θα πήγαινα να ζήσω εκεί και ας μη με πλήρωναν. Δεν με απασχολεί. Η τέχνη με τρέφει ψυχικά και πνευματικά.

Θεωρείς ότι ο εγκλεισμός βοήθησε κατά κάποιον τρόπο τους ανθρώπους να ασχοληθούν πιο ουσιαστικά με τον εαυτό του;

Σίγουρα μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων μπόρεσε να έρθει πιο κοντά στις αλήθειες της. Αρκετοί βρήκαν ουσιαστικό χρόνο, να ασχοληθούν σε βάθος με τον εαυτό τους.

Εσύ το έκανες;

Το είχα κάνει ήδη πριν από την πανδημία.

Σε τι θεωρείς ότι σε βοήθησαν τα τέσσερα χρόνια ψυχοθεραπεία;

Να τα βρω με τον εαυτό μου. Να με αποδεχτώ, να με συγχωρέσω και να με αγαπήσω ουσιαστικά. Η ουσία έγκειται στο πόσο σε αγαπάς. Τι κάνεις πραγματικά για τον εαυτό σου, με πόση ειλικρίνεια τον φροντίζεις.

Υπήρχαν περίοδοι που δεν φρόντιζες τον εαυτό σου;

Φυσικά. Έβαζα ως προτεραιότητα τη δουλειά μου, την καριέρα μου, και έτρεχα χωρίς να δίνω σημασία στον εαυτό μου και στις εσωτερικές μου ανάγκες, είπε στο 7 Μέρες TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved