Ζακέτα να πάρεις: Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη επιστρέφει! Η αλλαγή στην εμφάνισή της... αποθεωτική
Showbiz

Ζακέτα να πάρεις: Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη επιστρέφει! Η αλλαγή στην εμφάνισή της... αποθεωτική

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από τη σειρά «Ζακέτα να πάρεις» της ΕΡΤ, με κεντρικό θέμα την πολυσυζητημένη σχέση μάνας-γιου, και συμπρωταγωνίστριες τις Ελένη Ράντου και Φωτεινή Μπαξεβάνη.

«Χαίρομαι πολύ για αυτήν τη συνάντηση με τη Δημόσια Τηλεόραση και μάλιστα σε μια δύσκολη εποχή, γεμάτη μεγάλες απώλειες και επαναπροσδιορισμούς», τονίζει η Δάφνη Λαμπρόγιαννη σε πρόσφατη συνέντευξή της. «Ξεκινάμε αυτή την καινούργια σειρά με αισιοδοξία και διάθεση να επικοινωνήσουμε μέσα από την κωμωδία. Κάποια από αυτές τις τρεις κυρίες είτε τη γνωρίζετε είτε την έχετε μαμά ή είστε εσείς η ίδια. Καλή διασκέδαση!».

Η σειρά κάνει πρεμιέρα το Σάββατο (27-03) και η χαρά μας που η ηθοποιός επιστρέφει μέσα από μια τέτοια σειρά είναι μεγάλη.

Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο έγινε το 1992 στους Φρουρούς της Αχαΐας ενώ η παρθενική εμφάνισή της στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, έγινε το 2007 με τη Λυσιστράτη. Παράλληλα την έχουμε δει σε σίριαλ του Παπακαλιάτη (Η ζωή μας μια βόλτα), σε σειρές του Κοκκινόπουλου (Ανατομία ενός εγκλήματος) και (10η εντολή), στις Επτά Θανάσιμες Πεθερές και σε πολλές σειρές ακόμα.

Την αγαπήσαμε ως Ανέτα στη σειρά Είσαι το Ταίρι μου του Mega και την λατρέψαμε ως Μαρίνα μέσα από την Μουρμούρα του Alpha.

Τώρα έρχεται με έναν διαφορετικό ρόλο αφού στη νέα σειρά της ΕΡΤ θα υποδυθεί μια μαμά που θα στηρίζει με πάθος τη γνωστή ατάκα της Ελληνίδας μάνας «Ζακέτα να πάρεις».

Με αφορμή το τηλεοπτικό της comeback θυμηθήκαμε όλες τις αλλαγές που έχει κάνει στην εμφάνισή της και καταλήξαμε στο συμπέρασμα πως η Δάφνη Λαμπρόγιαννη είναι μια από τις σικ παρουσίες της Ελληνικής τηλεόρασης που όποια αλλαγή κι αν κάνει της πάει γάντι!

Δες την σε διάφορες version στη gallery που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved