Μενεγάκη: H αποκάλυψη μετά την φωτό που έφερε αντιδράσεις: «Έχει ακούσει τα εξ’ αμάξης»
Showbiz

Μενεγάκη: H αποκάλυψη μετά την φωτό που έφερε αντιδράσεις: «Έχει ακούσει τα εξ’ αμάξης»

Η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε στη Βαρβάκειο Αγορά με τον άντρα της Μάκης Παντζόπουλο προκειμένου για να προμηθευτεί τα απαραίτητα για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας.

Η παρουσιάστρια ανέβασε δύο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από την Βαρβάκειο αγορά και σχολίασε:: «Ψωνίσαμε τα θαλασσινά μας στην κεντρική ψαραγορά της Αθήνας κι είμαστε έτοιμοι για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας ! #eleni».

Οι φωτογραφίες και το σχόλιο της παρουσιάστριας προκάλεσαν την «θύελλα» αντιδράσεων από τους ακόλουθούς της και τα σχόλια για την μετακίνηση του ζευγαριού έδιναν και έπαιρναν…

Το πρωί της Τετάρτης (17-03) η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της πήρε θέση κάνοντας μια αποκάλυψη σχετικά με την Ελένη Μενεγάκη και την σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει το θέμα της πανδημίας.

«Εκτονώνουμε την αυστηρότητά μας σε πράγματα άνευ ουσίας. Απλά δυστυχώς ή ευτυχώς, οι άνθρωποι που εκτίθενται δυστυχώς ή ευτυχώς πρέπει να ‘ναι πιο προσεκτικοί στο τι προβάλλουν. Γιατί όλοι έχουνε παρεκκλίνει λιγότερο ή περισσότερο, απλά δεν χρειάζεται…

Η Ελένη συγκεκριμένα που έχει ακούσει τα εξ’ αμάξης από διάφορους, επειδή τυχαίνει να το θυμάμαι από πέρσι που ήμασταν εδώ παρέα στον Alpha, και φοβήθηκε παρά πολύ, και δεν πήγε πουθενά, και τηρούσε πολύ αυστηρά μέτρα και είναι ένας άνθρωπος που είναι πολύ των κανόνων και μάλιστα το απαιτούσε και από τους γύρω της. Δεν είναι δηλαδή, καμία που ψάχνει το παραθυράκι να σπάσει την καραντίνα και τα λοιπά. Ελένη, καλημέρα, τα φιλιά μας».

Δες το σχετικό απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved