Ευαγγελία Μουμούρη: «Έκανα σύμφωνο συμβίωσης φορώντας μαγιό και γούνα»
Showbiz

Ευαγγελία Μουμούρη: «Έκανα σύμφωνο συμβίωσης φορώντας μαγιό και γούνα»

Στην εκπομπή Το Πρωινό φιλοξενήθηκε το πρωί της Τετάρτης (17-03) η Ευαγγελία Μουμούρη.

Η ηθοποιός μετά από δυο μήνες εγκλεισμού, από τότε δηλαδή που πραγματοποίησε το τελευταίο της γύρισμα για το Καφέ της Χαράς, μένει σπίτι φροντίζοντας να τηρεί όλα τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Λαμπερή με ένα υπέροχο φόρεμα σε ροζ απόχρωση και πιο όμορφη από ποτέ, μίλησε για όλα και έκανε και αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή.

Μιλώντας για τον άντρα της, αποκάλυψε πως είναι μαζί έντεκα περίπου χρόνια ενώ για πρώτη φορά αναφέρθηκε στο λόγο που επέλεξαν να κάνουν σύμφωνο συμβίωσης. Η ίδια μάλιστα με το χιούμορ που την διακρίνει αποκάλυψε πως όλα έγιναν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα και μάλιστα κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες.

«Η συμβολαιογράφος δεν μπορούσε την ημερομηνία που ήθελα κι έτσι αλλάξαμε συμβολαιογράφο. Την πήρα τηλέφωνο, είπε πως μπορεί. Πήγε ο άντρας μου στο ΚΕΠ τελευταία στιγμή και μου είπε πάω στο Δήμο γιατί εδώ η οικογενειακή κατάσταση λέει πως είμαι ακόμη παντρεμένος.

Φόρεσα το μαγιό μου και μια γούνα από πάνω και είπα ότι μετά θα πάω στο κολυμβητήριο. Με πήρε, ήταν όλα εντάξει και πήγαμε για το σύμφωνο. Φόρεσα το μαγιό μια γούνα για να μην χάσω μετά το γυμναστήριο».

Δες τι άλλο αποκάλυψε στο βίντεο που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved