Αυτό το ειδύλλιο στην ελληνική showbiz δεν το γνωρίζαμε και μόλις αποκαλύφθηκε!
Showbiz

Αυτό το ειδύλλιο στην ελληνική showbiz δεν το γνωρίζαμε και μόλις αποκαλύφθηκε!

Διανύει την καλύτερη περίοδό της και στον επαγγελματικό αλλά και στον προσωπικό της επίπεδο.

Η πολυσχιδής Μυρτώ Κοντοβά επέστρεψε δριμύτερη τηλεοπτικά, υπογράφοντας τη σειρά «Σχεδόν ενήλικες», που προβάλλεται φέτος στο Mega. Κι ενώ το σίριαλ απολαμβάνει την αποδοχή του κοινού, με την πολυτάλαντη δημοσιογράφο, συγγραφέα, σεναριογράφο και στιχουργό να μιλά ανοιχτά, μέσα από τους ήρωές της για τις σχέσεις και την αγάπη, λίγοι γνωρίζουν πως η... σχεδόν ενήλικη Μυρτώ ζει τον έρωτα στο πλευρό του μουσικού Βαγγέλη Τούντα. Είναι ζευγάρι εδώ και επτά χρόνια και όσοι τους γνωρίζουν κάνουν λόγο για δύο καταξιωμένους καλλιτέχνες που ήρθαν κοντά με αφορμή την κοινή αγάπη τους για τη δημιουργία.

Ο Β. Τούντας υπογράφει τη μουσική στο τηλεοπτικό «παιδί» της Μ. Κοντοβά, κάτι που καθιστά τους δυο τους -εκτός από συντρόφους και συνεργάτες. «Είμαστε επτά χρόνια μαζί. Ο Βαγγέλης είναι ένα υπερταλαντούχο πλάσμα, ένας εξαιρετικός μουσικός που παίζει πολλά όργανα και νιώθω πολύ τυχερή που είναι στη ζωή μου! Είναι μια σχέση όπου όλα είναι... πολύ.

Υπάρχει πολλή αγάπη, αλλά υπάρχει και πολλή ένταση όταν αποφασίσουμε να διαφωνήσουμε. Είναι ο άνθρωπος που περνάω μαζί του υπέροχες στιγμές και, όταν έχουμε διάθεση και χρόνο, μας αρέσει να γράφουμε τραγούδια μαζί», λέει η Μ. Κοντοβά.

Μετά τις τηλεοπτικές επιτυχίες «Υπέροχα πλάσματα» μετά από 11 χρόνια, αποφάσισε να γράψει και να σκηνοθετήσει τη σειρά «Σχεδόν ενήλικες», η οποία την έχει ήδη ανταμείψει όχι μόνο δημιουργικά, αλλά και εμπορικά. «Πήρα έμπνευση γι' αυτή τη σειρά από μια ιστορία που μου διηγήθηκε ο λογιστής μου, για μια κοπέλα την οποία παγίδεψε ο σύντροφός της. Βρέθηκε μπλεγμένη όχι με μία αλλά με τρεις εταιρείες. Πραγματικά, η Θεοδώρα Τζήμου, μέσα από τον ρόλο της Νικόλ, αποδίδει πιστά την ηρωίδα.

Η θεοδώρα και ο Γιάννης Στάνκογλου αποδεικνύουν πως είναι πραγματικά απολαυστικοί στην κωμωδία, με την οποία συνήθως δεν καταπώνονται», εξηγεί η σεναριογράφος και συνεχίζει: «Το κοινό έχει αγαπήσει τη σειρά και μου το λέει σε κάθε ευκαιρία. Είναι πραγματικά συγκινητικό. Βρίσκομαι σε συζητήσεις έτσι ώστε, μετά την ολοκλήρωση των 12 επεισοδίων», είπε στην εφημερίδα Real News.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved