Δημήτρης Μαζιώτης: «Πρέπει και ήθελα να ξεκινήσει αυτή η κάθαρση»
Showbiz

Δημήτρης Μαζιώτης: «Πρέπει και ήθελα να ξεκινήσει αυτή η κάθαρση»

Ο Δημήτρης Μαζιώτης σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τις καταγγελίες που έχουν γίνει στο χώρο του θεάτρου αλλά και για τις οικονομικές δυσκολίες που έζησε πριν γίνει γνωστός ηθοποιός.

Είναι αλήθεια ότι ένα δυσάρεστο γεγονός σε έκανε να ασχοληθείς με το θέατρο;

Έχασα τον πατέρα μου σε τροχαίο όταν ήμουν 29 χρονών. Οπότε ήταν μία καμπή που σκέφτηκα ότι πρέπει να ακολουθήσουμε τα όνειρα μας γιατί η ζωή είναι μικρή. Αυτό το τροχαίο άλλαξε όλη μου την κοσμοθεωρία. Εκεί συνειδητοποίησα ότι όλη σου η ζωή αλλάζει με ένα τηλεφώνημα. Πέρα από τη θλίψη που ένιωσα βίωσα και την καταστροφή. Γιατί είναι μια προσωπική καταστροφή όταν χάνεις έναν δικό σου άνθρωπο, ειδικά τον πατέρα σου σε μια τόσο νεαρή ηλικία. Εκεί είπα ότι πρέπει να σταθώ στα πόδια μου και να κάνω αυτό που πραγματικά ονειρεύομαι. Να ακούσω το μέσα μου, που δεν ήταν άλλο από το θέατρο. Στο θέατρο έβρισκα την ψυχοθεραπεία μου, βγήκα από το σκοτάδι.

Έφτασες ποτέ στα όρια στα οικονομικά; Αντιμετώπισες δυσκολίες;

Φυσικά και έχω περάσει πολλές οικονομικές δυσκολίες, ειδικά στην αρχή, όταν τελείωσα τη δραματική σχολή. Δεν είχα πολλά περιθώρια τότε, έπρεπε να πάρω τη ζωή στα χέρια μου. Οπότε δούλεψα ως μαθηματικός και στη συνέχεια ως ηθοποιός στο θέατρο κλπ.

Τις τελευταίες ήμερες γίνεται πανικός στον χώρο του θεάτρου μετά την αποκάλυψη της Ζέτας Δούκα ότι δέχτηκε βία από τον Γιώργο Κιμούλη, σας έχει συμβεί εσένα αντίστοιχο περιστατικό βίας;

Δεν μου έχει συμβεί εμένα προσωπικά κάποιο αντίστοιχο περιστατικό. Τα ακούω όλα αυτά και πραγματικά με θλίβουν. Είναι πολύ δύσκολο για έναν ηθοποιό να βιώσει οποιασδήποτε μορφής βία. Καταδικάζω τέτοια περιστατικά σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους. Πρέπει και ήθελα να ξεκινήσει αυτή η κάθαρση.

Δέχεσαι περίεργα μηνύματα μέσα από το διαδίκτυο και τα σόσιαλ μίντια;

Φυσικά και δέχομαι μηνύματα. Προσπαθώ να είμαι ευγενικός πάντα. Υπάρχουν βέβαια κάποιοι άνθρωποι που ξεπερνούν το όριο του σεβασμού και φτάνουν στο χυδαίο. Αυτό το καταδικάζω. Τους μπλοκάρω και δεν μου αρέσει καθόλου, σύμφωνα με το περιοδικό ΧΑΪ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved