Big Brother: Δήμητρα Ζάφειρα: Η επιστροφή της σέξι ψυχολόγου στην TV - Σε ποια εκπομπή εμφανίστηκε;
Showbiz

Big Brother: Δήμητρα Ζάφειρα: Η επιστροφή της σέξι ψυχολόγου στην TV - Σε ποια εκπομπή εμφανίστηκε;

Η Δήμητρα Ζάφειρα έγινε γνωστή μέσα από τα live του Big Brother και μάλιστα είχε συζητηθεί αρκετά για το γεγονός ότι είναι άκρως εντυπωσιακή.

Μετά το περιστατικό που είχε συμβεί με παίκτη του ριάλιτι του ΣΚΑΙ που είχε ως αποτέλεσμα την αποβολή του από το παιχνίδι, η Δήμητρα Ζάφειρα δεν εμφανίστηκε ξανά σε live και τη θέση της είχε πάρει η Ελπίδα Γεωργακοπούλου.

Πρόσφατα και αφού έχει περάσει αρκετός καιρός μετά το τέλος του Big Brother, η Δήμητρα Ζάφειρα εμφανίστηκε ως καλεσμένη σε άλλη τηλεοπτική εκπομπή.

Πιο συγκεκριμένα, είδαμε την ψυχολόγο στην καθημερινή πρωινή εκπομπή του MEGA, Πάμε Δανάη όπου μίλησε για τους τρόπους που υπάρχουν για να τονώσουν οι γυναίκες την αυτοπεποίθησή τους.

«Επειδή η εκπομπή σας, χωρίς θέλετε έγινε ορμητήριο τελευταία πολλών γυναικών που βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν για διάφορα πράγματα, ήταν η κατάλληλη στιγμή θα πω και ενδεχομένως θα πω κάτι άλλο για το αισθάνομαι: αισθάνθηκαν ότι βρήκαν ένα περιβάλλον που υπήρχε ασφάλεια, εμπιστοσύνη και σεβασμός και γι’ αυτό βγήκαν και μίλησαν κάποιοι άνθρωποι», σημείωσε προσθέτοντας πως «το πρώτο και σημαντικότερο -και δεν θα μείνω καθόλου σε επιφανειακά πράγματα που αφορούν την εικόνα του σώματος και τέτοια πράγματα- είναι να δηλώσουμε ότι αυτοπεποίθηση έχει εκείνη η γυναίκα που έχει μάθει να κουβαλάει την ιστορία της, όχι σαν είναι ρούχο φόρεμα αλλά σαν να είναι το δέρμα της».


Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved