Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Σταυρακέλλη: Πως την έπεισαν να πει το μεγάλο «ναι» στη σειρά;
Showbiz

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Σταυρακέλλη: Πως την έπεισαν να πει το μεγάλο «ναι» στη σειρά;

Η Μαίρη Σταυρακέλλη σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για το επιτυχημένο σίριαλ της ΕΡΤ που συμμετέχει «Χαιρέτα μου τον πλάτανο».

Πως αισθάνεσαι που βρίσκεσαι στο δυναμικό της ΕΡΤ 1, η οποία έπειτα από πολλά χρόνια επενδύει στην ελ­ληνική μυθοπλασία;

Χαίρομαι ιδιαίτερα που βρίσκομαι στην ΕΡΤ 1 αυτή τη χρο­νική στιγμή. Το κρατικό κανάλι -ως όφειλε- επιτέλους επενδύει ξανά στη μυθοπλασία. Και ο κόσμος επιβραβεύει την ΕΡΤ 1 γι' αυτό. Επίσης, οι τηλεθεατές έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν ότι υπάρχουν εκπομπές οι οποίες είναι εξαιρετικές. Προσωπικά, δεν αντέ­χω την αισθητική των ριάλιτι. Ντρέπομαι. Παθαίνω κατάθλιψη.

Ποια στοιχεία σε έκαναν να απαντήσεις θετικά στην πρόταση για την κωμική σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»;

Είχα αρκετούς ενδοιασμούς να συμμετέχω σε καθημερινή σειρά, ωστό­σο η ιδέα ότι ο Ανδρέας Μορφονιός θα σκηνοθετούσε μια καθημερινή κωμωδία με κέντρισε. Επίσης, διαβάζοντας τα πρώτα κείμενα και ακού­γοντας ονόματα καλών και αγαπημένων ηθοποιών, με έκαναν με χαρά να θέλω να συμμετέχω. Μετά τα πρώτα γυρίσματα δεν είχα τον παρα­μικρό ενδοιασμό ότι θα έχουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα. Γιατί και οι συ­ντελεστές πίσω από τις κάμερες είναι εξαιρετικοί. Είμαστε φοβερή ομά­δα. Ο «Πλάτανος» έχει τη γλύκα μιας παλιάς ελληνικής κωμωδίας, χωρίς να μιμείται κανείς τίποτα και κανέναν.

Τα παραπάνω στοιχεία σε συνδυασμό με την τηλεθέαση που ση­μειώνει η σειρά συντελούν στο να συνεχιστεί και του χρόνου;

Ο κόσμος και η ΕΡΤ 1 αγάπησαν τον «Πλάτανο». Οπότε, ναι, η σειρά θα συ­νεχιστεί και του χρόνου.

Στη σειρά υποδύεσαι τη Μυρτώ. Τι χαρακτήρας είναι;

Η Μυρτώ έχει φύγει από τον Πλάτανο μαζί με τη μητέρα της και τον αδελφό της όταν ήταν μικρή. Έκανε τρεις γά­μους και τους συζύγους τους έστει­λε από 'κεί που ήρθαν. (Γελάει.) Από αυτούς τους γάμους έχει αποκτήσει έναν γιο και μία αρκετά μεγάλη πε­ριουσία. Όταν ο πατέρας της, ο Βαγγέλας, άφησε υπό όρους την περιου­σία στα τρία εγγόνια, αυτή αναγκάστη­κε να επιστρέψει στο χωριό. Η Μυρτώ δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να κάνει οτιδήποτε, ακόμη και να συμμαχήσει με τον διάβολο, προκειμένου να πά­ρει όλη την περιουσία ο γιος της και κατ' επέκταση η ίδια. Είναι νεόπλου­τη, αδίστακτη, εγωίστρια και λάτρης της πολυτέλειας.

Πηγή: My Tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved