Μαίρη Σταυρακέλλη: Δεν φαντάζεστε πως περνάει τον χρόνο της μέσα στην καραντίνα!
Showbiz

Μαίρη Σταυρακέλλη: Δεν φαντάζεστε πως περνάει τον χρόνο της μέσα στην καραντίνα!

Η Μαίρη Σταυρακέλλη σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε με τι καταπιάνεται μες στην καραντίνα.

Με την καραντίνα πως είναι τα πράγματα για σένα;

Πάντα μου άρεσε να περνώ ώρες στο σπίτι, γιατί είναι κάτι που μου λείπει, είναι το καταφύγιο μου, ηρεμώ, αν σκεφτείς ότι δεν σταμάτησα και καθόλου τα γυρίσματα. Λίγο πριν την καραντίνα υπήρξε κι ένα θέμα υγείας αγαπημένου μου προσώπου, που ευτυχώς ξεπεράστηκε, έτσι δεν άλλαξε κάτι σημαντικά για εμένα. Μπορώ να πω ότι βρήκαμε χρόνο με τον σύζυγο μου, για ν' ασχοληθούμε με το κοινό μας χόμπι. Ο Νίκος, όταν έκοψε το κάπνισμα, άρχισε ν' ασχολείται με το vitro, εγώ, ως καλλιτεχνική φύση, σχεδιάζω. Έτσι, προέκυψαν λόγω της αγάπης του για το γυαλί, κάποιες κατασκευές vitro, που είναι κάτι ανάμεσα σε πίνακες και γλυπτά, με γυαλιά και μέταλλα.

Σκέφτεστε στο μέλλον να εκθέσετε τα δημι­ουργήματα σας, ώστε να επεκταθεί το χόμπι σας σε κάτι επαγγελματικό;

Έχουμε κατασκευάσει αρκετά και πολλοί αγα­πημένοι φίλοι, μας προτρέπουν να το κάνουμε. Μπορεί, είναι κάτι που το σκεφτόμαστε... Χαιρό­μαστε να τα δημιουργούμε μαζί, να τα βλέπουν και ν' αρέσουν. Με την καραντίνα κατασκευά­σαμε αρκετά αντικείμενα, αφού δεν υπάρχει και θέατρο, κι έχουμε περιοριστεί στο σπίτι. Μου αρέσει ο μικρόκοσμος που έχω στήσει, μου λείπουν οι αγαπημένοι μου φίλοι, αλλά γενικά είμαι του σπιτιού, αισθάνομαι ασφαλής, είναι η φωλιά μου. Γι' αυτό γίνομαι και δημιουργική, δεν πλήττω καθόλου, δεν βαριέμαι ποτέ, έχω πολλά σχέδια στο μυαλό μου. θέλω να κάνω διάφορα, μέχρι να μεγαλώσω…(γέλια).

Πώς σκέφτεσαι να μεγαλώσεις;

Δε το σκέφτομαι, ξεχνάω. Έχω αποφασίσει ότι ο χρόνος μπορεί να περνάει ερήμην μου. Δεν μ' ενδιαφέρει, δεν με απασχολεί, δεν θέλω να ενη­λικιωθώ, έτσι το παρόν γίνεται πιο ενδιαφέρον, σύμφωνα με το περιοδικό Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved