Λαουρα Νάργιες: Η σφιχτή αγκαλιά με την ανηψούλα της και το μήνυμα που της στέλνει
Showbiz

Λαουρα Νάργιες: Η σφιχτή αγκαλιά με την ανηψούλα της και το μήνυμα που της στέλνει

Η Λάουρα Νάργιες ανήρτησε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία, αγκαλιά με την ανηψούλα της.

Φέτος, επέστρεψε τηλεοπτική σε κάτι που την είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια! Η Λάουρα Νάργιες και τη φετινή σεζόν ήταν η παρουσιάστρια για το social media room του The Voice.

Τα τελευταία χρόνια, οι αλλαγές στη ζωής της, διαδέχονται η μία την άλλη, με την πιο πρόσφατη την ανανέωση στην εξωτερική της εμφάνιση.

Η Λάουρα δεν είναι πλέον ξανθιά και η αλήθεια είναι ότι το νέο της look της ταιριάζει αρκετά. Πάντα ενεργή στα social media, θα απαντήσει στα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων, ενώ θα αναρτήσει τις νέες της φωτογραφίες από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά, η Λάουρα Νάργιες μας έδειξε φωτογραφία με την ανηψούλα της από το πρόσφατο παρελθόν. Η ίδια φαίνεται να είναι αρκετά δεμένη με την οικογένειά της, αφού και σε αυτό το lockdown θα κάνει συχνά throwback στο instagram με φωτογραφίες από τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Μάλιστα, κάτω από την εν λόγω φωτογραφία έγραψε χαρακτηριστικά στο instagram: "Χρόνια πολλά γυναικάρες μου! Σας στέλνω μία σφιχτή αγκαλιά σαν και αυτήν που κάναμε κάποτε με την Gigi"

Δείτε την φωτογραφία που ανήρτησε με την ανηψούλα της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved