Αθηνά Οικονομάκου: Θυμάστε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση σε σειρά του ANT1;
Showbiz

Αθηνά Οικονομάκου: Θυμάστε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση σε σειρά του ANT1;

Αθηνά Οικονομάκου: Η σειρά που μπορεί να μην πέτυχε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, κατάφερε ωστόσο να αλλάξει τη ζωή της νεαρής τότε ηθοποιού

Διανύει μια από τις πιο όμορφες φάσεις της ζωής της, αφού σύντομα θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της. Η Αθηνά Οικονομάκου βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και η χαρά της δεν κρύβεται με τίποτα στα social media.

Η γνωστή ηθοποιός και τη φετινή σεζόν, πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha, Έλα στη θέση μου, από την οποία και θα αποχωρήσει στα επόμενα επεισόδια, μιας και το σενάριο διαμορφώθηκε έτσι, μιας και τους επόμενους μήνες θα μπει στο μαιευτήριο να γεννήσει.

Η Αθηνά Οικονομάκου διατηρεί ένα από τα πιο πετυχημένα προφίλ στο instagram, ενώ από την αρχή της καριέρα της της έχει συμμετάσχει σε αρκετές σειρές της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Εσύ θυμάσαι τον πρώτο της ρόλο στη σειρά - εποχής του Χάρη Ρώμα; Η Αθηνά Οικονομάκου είχε κάνει το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στη σειρά του ANT1 Δεληγιάννειον Παρθεναγωγείον το 2008.

Μπορεί μάλιστα η συγκεκριμένη τηλεοπτική δουλειά να μην είχε σημειώσει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, η Αθηνά Οικονομάκου ωστόσο θα θυμάται σίγουρα την πρώτη της μεγάλη συνεργασία με τον ANT1, από την οποία και ξεκίνησε την πορεία της στη μυθοπλασία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved