Ηλίας: Πώς κατάφερε να σώσει τον γάμο του και συνεχίζει να είναι ερωτευμένος με τη γυναίκα του;
Showbiz

Ηλίας: Πώς κατάφερε να σώσει τον γάμο του και συνεχίζει να είναι ερωτευμένος με τη γυναίκα του;

Ο Μελέτης Ηλίας σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την οικογένειά του, την σύζυγό του αλλά και τον γάμο του, ο οποίος είχε περάσει κρίση.

Ξαφνικά διάσημος. «Θεωρώ πως αν αυτό το “μπαμ’ γινόταν στα 26 μου δεν θα είχα το μυαλό να το διαχειριστώ Και μπορεί να έπεφτα σε διάφορες παγίδες] Στα 35 έχεις άλλα πράγματα στο μυαλό σου, έχεις κατασταλάξει, ειδικά με τη δουλειά, οπό­τε η όποια διασημότητα, η προβολή και οι συνεντεύξεις είναι κάτι σαν παράπλευρη απώ­λεια. Δεν είναι ο στόχος. Και έτσι κατά κάποιον τρόπο δεν τρελαίνεσαι.

Ευτυχισμένος πατέρας. «Στα 30 απέκτησα την κόρη μου και στα 35 ήρθε ο γιος μου. Ναι, απέκτησα νωρίς παιδιά, και μάλιστα δύο, γιατί εγώ ως μοναχοπαίδι είχα την έλλειψη ενός αδελφού ή μιας αδελφής που θα μπορούσα να μοιράζομαι μαζί του ή μαζί της τα πάντα. Έτσι ήθελα η δική μου οικογένεια, τα δικά μου παιδιά, να μη νιώσουν αυτό το συναί­σθημα. Και είναι καλό που τα έκανα νέος, γιατί μπορώ να τα χαρώ. Του επισημαίνω ότι το να παντρεύεσαι από τα 30 και να κάνεις δύο παιδιά δείχνει ότι διαθέτεις μια σταθερότητα ως άνθρωπος. «Σε κάποια πράγματα είμαι σταθερός. Σε άλλα, πώς να το πω, έχω και μια αναβλητικότητα, μια βαριεστιμάρα, και πολλά πίσω μου αλλά στο κομμάτι της οικογένειας είμαι σταθερός»·

Ο Μελέτης είναι από τους ανθρώπους που δεν αφήνει τις σχέσεις να βαλτώνουν. Απόδειξη ότι μαζί με τη σύζυγό του απευθύνθηκαν σε σύμβουλο γάμου. Τον ρωτάω γιατί. «Νομίζω μέσα από την καθημερινότητα και την τριβή μετά από τόσα χρόνια με τον/την σύντροφό σου το ζευγάρι κινδυνεύει να φθαρεί».

Τον ρωτάω αν η σύζυγός του ζηλεύει. «Όχι, καθόλου. Άλλωστε η επιτυχία ήρθε αφού ήμασταν ήδη πέντε χρόνια παντρεμένοι, έτσι όλα έγιναν φυσιολογικά. Παράπονα μου κάνει επειδή δεν με βλέπει συχνά. Σκέψου πως όταν δούλευαν τα θέατρα κάθε Σαββατοκύριακο, είχα διπλές παραστάσεις. Σπάνια βγαίναμε και έχω πολλές ενοχές γι’ αυτό».

Τι άνθρωπος είναι ο Μελέτης; «Προσπαθώ όσο μπορώ να είμαι αισιόδοξος, να είμαι καλός πατέρας και να μην ασκώ εξουσία ούτε στην οικογένεια ούτε στη δουλειά. Δεν δημιουργώ ντιβιλίκια, μου αρέσει η έννοια της ομάδας. Και δέχομαι πολύ εύκολα την ήττα».

Στο μυαλό των περισσότερων, έντεκα χρόνια γάμου και δύο παιδιά μπορούν να φθείρουν τον έρωτα. «Ανάλογα πώς το δουλεύεις. Σε εμάς υπάρχει ακόμη, και αλίμονο αν δεν υπήρχε ο έρωτας. Άλλωστε ένας όρος που έχουμε βάλει με τη γυναίκα μου είναι να περνάμε κάποιον χρόνο μόνοι μας, ό,τι κι αν συμβαίνει. Και αυτό το πιστεύω ακράδαντα για όλα τα ζευγάρια, ανεξαρτήτως υποχρεώσεων, δουλειών, πεθερικών, πρέπει να βρίσκονται και μόνα τους. Αλλιώς σε παίρνει η μπάλα της καθημερινότητας. Εμείς ευτυχώς έχουμε και τη βοήθεια των γιαγιάδων που κρατάνε τα παιδιά, αλλά και να μην την είχαμε, πιστεύω πως θα βρίσκαμε έναν τρόπο. Το έχω ως προσωπικό κανόνα και καθήκον να βρίσκομαι για κάποιο διάστημα μόνος μου με τη γυναίκα μου. Και έτσι επιβιώνει ο έρωτας. Ή μάλλον βρίσκει τρόπους να αναζωπυρωθεί».

Πηγή: Gala

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved