Σπύρος Δημητρίου: Έτσι γνώρισε την Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Η ατάκα του για τις πρώτες κοινές φώτο τους
Showbiz

Σπύρος Δημητρίου: Έτσι γνώρισε την Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Η ατάκα του για τις πρώτες κοινές φώτο τους

Ο γνωστός δικηγόρος, Σπύρος Δημητρίου, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, Μεσάνυχτα με την Ελεονώρα Μελέτη.

 

Ο Σπύρος Δημητρίου μεταξύ άλλων μίλησε για τη γυναίκα του, Ελεονώρα Ζουγανέλη, τη γνωριμία τους, τις πρώτες κοινές φωτογραφίες τους αλλά μίλησε και για έναν θαυμαστή της συζύγου του που της στέλνει καθημερινά μηνύματα.

Ο Σπύρος Δημητρίου είπε: «Την ήξερα την Ελεωνόρα και την θαύμαζα. Το βράδυ μετά την κηδεία του πατέρα μου ήθελα να βγω. Με πήρε η Σάννυ και μου πρότεινε να βγούμε για ποτό. Όχι ένα… Τριάντα ήθελα! Και εκεί ήταν και η Ελεωνόρα. Τότε μας σύστησαν, η Ελεωνόρα με γνώριζε φατσικά. Και της λέω: «Για να μην μακρηγορώ, είμαστε ζευγάρι και δεν το ξέρεις». Της άρεσε μπορώ να πω αυτό… Προτιμήσαμε η σχέση αυτή να εξελιχθεί μέσα από τον γάμο. Και της είπα πως αν πετύχει, πέτυχε. Αν δεν πετύχει, εκτός από το διαζύγιο, θα έχουμε μια ιστορία της προκοπής να διηγηθούμε σε σχέση με παλιά. Φαίνεται να πετυχαίνει πάρα πολύ. Εγώ θα το συνιστούσα σε όλους»!

Όσον αφορά τις πρώτες κοινές φωτογραφίες τους που είδαν το φως της δημοσιότητας: «Πάντα όταν έβλεπα φωτογραφίες σε περιοδικά με ζευγάρια δεν πίστευα ότι γίνεται αυτό, έλεγα πάντα ότι είναι στημένα αλλά τελικά γίνονται. Νιώθω αμήχανα όταν βλέπω τον εαυτό μου έτσι. Ήταν η πιο ωραία φάση που ήμασταν τόσο λίγοι.»!

Και για τον γάμο του με την Ελεονώρα είπε: «Η οικογένειά μου χάρηκε πάρα πολύ. Η μητέρα μου έχει κάνει κόμμα με τη σύζυγο…. Μακάρι να ίσχυαν αυτά που λένε για εγκυμοσύνη»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved