Showbiz

Τουμασάτου: «Πρέπει να είναι πολύ αυστηρός ο τρόπος που θα αντιμετωπιστούν αυτοί οι άνθρωποι»

Στην εκπομπή The 2night show φιλοξενήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (17-03) η Μαριάννα Τουμασάτου.

Η ηθοποιός, την οποία τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, έχουμε τη χαρά να την απολαμβάνουμε μέσα από μια νέα υπέροχη εκπομπή, το φωτογραφικό ντοκιμαντέρ «Η φωτογραφία της ζωής μου», μίλησε για την αλλαγή που χρειάζεται να γίνει με αφορμή τις καταγγελίες γυναικών στον χώρο του θεάματος.

«Αυτοί που βρίζουν και χρησιμοποιούν χυδαίες λέξεις είναι γιατί έτσι είναι κι η ψυχούλα τους, δεν είναι καθαρότερη. Έχει μεγάλη απόσταση η συμπεριφορά τους από την παραβατική συμπεριφορά απέναντι σε μια γυναίκα. Άλλο να γράψεις σε σχόλιο από κάτω ένα κείμενο, γιατί πάντα κατηγορείς αυτόν που το έχει γράψει και όχι αυτόν που κατηγορεί και άλλο οι συμπεριφορές στα κορίτσια που τις κλείδωσαν πόρτες» είπε αρχικά η Μαριάννα Τουμασάτου.

«Ήταν μικρές και τους φέρθηκαν με έναν ελεεινό τρόπο εκμεταλλευόμενοι και το νεαρό της ηλικίας τους. Αν το κάνεις σε μεγαλύτερη γυναίκα, έχεις περισσότερες πιθανότητες να αντιδράσει. Σε ένα πιτσιρίκι 22 χρόνων να του κλειδώσεις την πόρτα… Τι είπες τώρα;» συμπλήρωσε η ηθοποιός και τόνισε: «Πρέπει να είναι πολύ αυστηρός ο τρόπος που θα αντιμετωπιστούν αυτοί οι άνθρωποι. Δεν είναι μια κακιά στιγμή, ότι είχες πιεί. Εδώ μιλάμε για επάγγελμα».

Δες το απόσπασμα

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved