Ζουγανέλη: Σπάνιες φωτό από το νεοκλασικό σπίτι στο οποίο ζει με τον σύζυγό της
Showbiz

Ζουγανέλη: Σπάνιες φωτό από το νεοκλασικό σπίτι στο οποίο ζει με τον σύζυγό της

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Κρατά χαμηλό προφίλ απέναντι στα φώτα της δημοσιότητα ανεβάζοντας σπάνια φωτογραφίες στα social media από την καθημερινή της ζωή.

Διανύει μια από τις πιο όμορφες φάσεις της προσωπικής της ζωής, καθώς πριν λίγος μήνες παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Σπύρο Δημητρίου.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι από τις τραγουδίστριες που θα κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητα την προσωπική της ζωή, κάτι το οποίο δεν συνέβη και με τον θρησκευτικό της γάμο.

«Καλώς ή κακώς, η προσωπική μου ζωή δεν έμεινε απόλυτα κρυ­φή όλα αυτά τα χρόνια. Ιδανικά θα ήθελα να μην ήξερε κανείς τίποτα. Δεν έχω κανένα θέμα με όποιον επιλέγει να δημοσιοποιεί τα προσωπικά του, απλώς με βά­ση τις δικές μου αξίες θεωρούσα ανέκαθεν πως θα μοιραζόμουν τις ιδιωτικές μου στιγμές με τον κόσμο μόνο όταν αναγνώριζα ότι με δένει κάτι πιο ουσιαστι­κό με κάποιον άνθρωπο. Και δεν το λέω μόνο για το παρόν», αποκάλυψε σε συνέντευξή της.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου ζουν σε ένα νεοκλασικό σπίτι στο κέντρο της Αθήνας. Μάλιστα οι φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει από το εσωτερικό του σπιτιού τους, είναι ελάχιστες.

Δείτε παρακάτω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved