Showbiz

Μελέτης Ηλίας - Θέμιδα Βουτσινά: Το σαλόνι τους είναι μπλε και ιδανικό για τα παιδιά τους

Μελέτης Ηλίας - Θέμιδα Βουτσινά: Συγκεντρώσαμε φωτογραφικό υλικό από το σπίτι στο οποίο ζει το ερωτευμένο ζευγάρι μαζί με τα δυο του παιδιά.

Είναι καλλιτεχνική οικογένεια, αφού η υποκριτική έχει κυρίαρχο ρόλο στο σπίτι τους! Ο Μελέτης Ηλίας και η Θέμιδα Βουτσινά, μετρούν αρκετά χρόνια κοινής πορείας, καθώς η πρώτη τους γνωριμία έμελλε να τους αλλάξει της ζωή.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί έναν γιο και μια κόρη και η αλήθεια είναι ότι θα ανεβάσει συχνά οικογενειακές φωτογραφίες στα social media.

O γνωστός ηθοποιός, φέτος βρίσκεται στην ΕΡΤ, όπου και πρωταγωνιστεί στη σειρά εποχής, Τα καλύτερά μας χρόνια. Ο Μελέτης Ηλίας σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε μιλήσει για το πώς βιώνει αυτή την καραντίνα με την οικογένειά του...

"Προς το παρόν και αυτή η καραντίνα δεν μας έχει επηρεάσει, γιατί συνεχίζουμε τα γυρί­σματα, κι η γυναίκα μου δουλεύει πολύ στον ιατρικό τομέα, που κι αυτοί δε σταματάνε, οπότε το μόνο μας θέμα είναι τα παιδιά που τώρα δεν θα έχουν σχολείο", είχε αποκαλύψει ο Μελέτης Ηλίας.

Ο Μελέτης και η Θέμιδα ζουν σε ένα μοντέρνο διαμέρισμα το οποίο και έχουν διακοσμήσει με αρκετά έντονα χρώματα, όπως το μπλε και το κόκκινο. Το ζευγάρι μάλιστα θα ανεβάσει συχνά φωτογραφίες στο instagram από τον προσωπικό του χώρο.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες...

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved