GNTM 4: Ξεκινούν οι προετοιμασίες του νέου κύκλου - Τι γίνεται με τα πρόσωπα της επιτροπής;
Showbiz

GNTM 4: Ξεκινούν οι προετοιμασίες του νέου κύκλου - Τι γίνεται με τα πρόσωπα της επιτροπής;

GNTM: Πριν από λίγες ημέρες η δημιουργική ομάδα της παραγωγής του συγκεκριμένου πρότζεκτ ξεκίνησε τις απαραίτητες προετοιμασίες, ώστε μέσα στους επόμενους μήνες να αρχίσουν τα γυρίσματα.

Το Star τα τελευταία χρόνια έχει επαναφέρει στους δέκτες μας κάποια από τα πιο επιτυχημένα πρότζεκτ της τηλεοπτικής αγοράς. Ένα από αυτά είναι ο διαγωνισμός μόδας «Next Top Model», ο οποίος επί τρεις σεζόν του έχει χαρίσει υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Γι' αυτόν τον λόγο, μάλιστα, αποφασίστηκε να συνεχιστεί και του χρόνου, με το τρέιλερ συμμετοχών να καλεί και πάλι αγόρια και κορίτσια να διεκδικήσουν τον τίτλο του επόμενου «GΝΤΜ».

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από λίγες ημέρες η δημιουργική ομάδα της παραγωγής του συγκεκριμένου πρότζεκτ ξεκίνησε τις απαραίτητες προετοιμασίες, ώστε μέσα στους επόμενους μήνες να αρχίσουν τα γυρίσματα.

Όσον αφορά τη σύνθεση της κριτικής επιτροπής, μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, ακόμη δεν έχουν πέσει οι υπογραφές. Ωστόσο, επιθυμία των υπευθύνων του σταθμού καθώς και των προσώπων που την αποτελούσαν πέρυσι, δηλαδή της Βίκυς Καγιά, του Αγγελου Μπράτη, της Ζενεβιέβ Μαζαρί και του Δημήτρη Σκουλού, είναι να συνεχίσουν κανονικά.

Πηγή: MYtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved