Τόνια Σωτηροπούλου - Κωστής Μαραβέγιας: Έτσι γεννήθηκε ο έρωτάς τους - Όσα δεν γνωρίζαμε
Showbiz

Τόνια Σωτηροπούλου - Κωστής Μαραβέγιας: Έτσι γεννήθηκε ο έρωτάς τους - Όσα δεν γνωρίζαμε

Τόνια Σωτηροπούλου: «Δεν ήταν έρωτας με την πρώτη μα­τιά γιατί γνωριζόμασταν ήδη. Έχουμε αρκετούς κοινούς φίλους και είχαμε βρε­θεί στην ίδια παρέα». 

Για την προσωπική της ζωή, μίλησε πρόσφατα σε συνέντευξή της η Τόνια Σωτηροπούλου. Η ηθοποιός παραμένει ερωτευμένη στο πλευρό του Κωστή Μαραβέγια, κάνοντας αποκαλύψεις για την πρώτη τους γνωριμία αλλά και για το πώς εξελίχθηκε η σχέση τους...

Ποια στοιχεία αγαπάς στην προσωπικό­τητα του Κωστή Μαραβέγια;

Τ.Σ.: Αγαπώ πολύ το ταλέντο του, το οποίο πραγματικά δεν έχει όρια. Ο Κωστής μπο­ρεί να κάνει οτιδήποτε, ίσκιος από το να ζωγραφίσει. Επίσης, αυτό που θαυμάζω απεριόριστα σε εκείνον είναι ότι δεν κρί­νει ποτέ κανέναν. Είναι έτσι ως άνθρωπος, κάτι που πιστεύω πως είναι μεγάλο προ­τέρημα. Κοιμάται πιο ήσυχος τα βράδια, θεωρεί τους πάντες ίσως και βρίσκει σε όλους τους ανθρώπους μια ομορφιά, απο­τελώντας και ο ίδιος ένα υπέροχο παρά­δειγμα για όποιον βρίσκεται γύρω του. Μου αρέσουν ακόμα η στοχοπροσήλωσή του και το πόσο γρήγορα κάνει τα πράγ­ματα. Μπορεί να είναι τρομερά αναβλη­τικός και να βαριέται, αλλά, όταν πει "θα κάνω αυτό», σε τρεις ημέρες θα το έχει ολοκληρωθεί, είτε πρόκειται για δίσκο εί­τε για ταινία.

Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά;

Τ.Σ.: Δεν ήταν έρωτας με την πρώτη μα­τιά γιατί γνωριζόμασταν ήδη. Έχουμε αρκετούς κοινούς φίλους και είχαμε βρε­θεί στην ίδια παρέα. Την πρώτη φορά που βγήκαμε οι δυο μας, ούτε εγώ ούτε εκείνος είχαμε στο μυαλό μας ότι θέλα­με να εξελιχθεί σε έρωτα η γνωριμία μας. Μας έδεσε όμως κάτι αυτόματα και με­τά από μία εβδομάδα ήμασταν μαζί. Έπειτα από δέκα ημέρες ζήσαμε κιόλας μαζί και πλέον έχουν περάσει τέσσερα χρόνια. Κατά κάποιον τρόπο, ήταν γρα­φτό να συναντηθούμε.

Πιστεύετε στους καρμικούς έρωτες, ότι κάποιους ανθρώπους, είτε για καλό εί­τε για κακό, θα τους συναντήσουμε στη ζωή μας;

Τ.Σ.: Νομίζω πως όλες οι σχέσεις είναι έτσι, και δεν το λέω μοιρολατρικά. Όλα έρχονται στη ζωή μας για κάποιο λόγο.

Υπάρχει στις σκέψεις σας ο γάμος;

Τ.Σ,: Υπάρχει ως πάρτι. Ούτως ή άλλως, με τον Κωστή, μπορεί να μην έχουμε παι­δάκι, αλλά είμαστε σαν παντρεμένοι. Δεν θα μπορούσε να αλλάξει κάτι σε αυτό. Λό­γω της δεδομένης κατάστασης της πανδη­μίας, δεν είμαι σε διαδικασία να σκεφτώ αυτήν τη συνθήκη, θα το κάνουμε κάποια στιγμή αργότερα.

Πηγή: Περιοδικό Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved