Νάντια Μπουλέ: Η νέα φωτό με φουσκωμένη κοιλίτσα και το χαμόγελο ευτυχίας
Showbiz

Νάντια Μπουλέ: Η νέα φωτό με φουσκωμένη κοιλίτσα και το χαμόγελο ευτυχίας

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Νάντια Μπουλέ, μιας και περιμένει το πρώτο της παιδί.

Η ζωή της πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο! Τόσο στα προσωπικά της όσο και στα επαγγελματικα της. Φέτος κάνει μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες με τον ρόλο της στη Αγγελική.
Όπως πρώτο αποκάλυψε το gossip-tv.gr η εγκυμοσύνη της ηθοποιού θα ενταχθεί στο σενάριο μιας και ως «Τζένη» κρατά ένας από τους πιο δυνατούς ρόλους στη σειρά Αγγελική.

«Θα μπει μέσα στην ιστορία όλη αυτή η εξέλιξη, γιατί θα αρχίσει να μην μπορεί το πράγμα να κρυφτεί. Οπότε οι σεναριογράφοι μας θα το εντάξουν στο ρόλο. Δεν ξέρουμε από ποιον έχει διάφορες επιλογές η Τζένη. Έχει τον επίσημο σύζυγο, τον ανεπίσημο και έχει και έναν ακόμα εραστή που θα προκύψει. Μπορώ να σας πω ότι εξελίσσεται σε πολύ ραδιούργα και κακούργα πάρα την εγκυμοσύνη και τις εξωσυζυγικές σχέσεις», είπε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Η Νάντια Μπουλέ πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram άλλη μία φωτογραφία στην οποία την είδαμε με φουσκωμένη κοιλίτσα και όπως ήταν φυσικό τα likes και τα comments από τους διαδικτυακούς της φίλους «έπεσαν βροχή».

Δείτε την φωτογραφία της στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved