Κώστας Φραγκολιάς: Λιώνει από έρωτα και ανέβασε σπάνια φωτό με τη σύντροφό του
Showbiz

Κώστας Φραγκολιάς: Λιώνει από έρωτα και ανέβασε σπάνια φωτό με τη σύντροφό του

Κώστας Φραγκολιάς: Μετρά αρκετά χρόνια σχέσης με τη Δώρα του και ανέβασε στο instagram την αγαπημένη του summer photo προκειμένου να της ευχηθεί για τη γιορτή της

Αν και ξεκίνησε διαφορετικά την καριέρα του, στην πορεία η τηλεόραση μπήκε για τα καλά στη ζωή του, αφού όχι μόνο κατάφερε να κερδίσει μια θέση δίπλα σε μεγάλους παρουσιαστές, αλλά παράλληλα συνέχει να κρατά χαμηλό προφίλ απέναντι στα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Κώστας Φραγκολιάς και τη φετινή σεζόν βρίσκεται στο Happy Day, ενώ και στην προσωπική του ζωή δηλώνει "Happy" έχοντας στο πλευρό του την επί χρόνια σύντροφό του, Δώρα.

Μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Κώστας Φραγκολιάς, όταν ρωτήθηκε για το πώς είναι η καθημερινότητα με τη σύντροφό του, ανέφερε...

«Δεν έχει αλλάξει κάτι, τίποτα...ησυχία, τάξη και ασφάλεια. Άλλωστε, αν κάνω γάμο τώρα με τα μέτρα του κορονοϊού, παραπάνω από τους μισούς, θα παραπονιούνται ότι δεν τους κάλεσα. Το να παντρευτώ, δεν εξαρτάται μόνο από εμένα, είναι πολλοί οι παράγοντες».

Η σύντροφος του Κώστας Φραγκολιά είχε την ονομαστική της γιορτή κι εκείνος ανέβασε στο instagram μια από τις αγαπημένες του φωτογραφίες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved