Survivor: Ο Περικλής Κονδυλάτος είδε στο instagram αυτό που σίγουρα δεν περίμενε!
Showbiz

Survivor: Ο Περικλής Κονδυλάτος είδε στο instagram αυτό που σίγουρα δεν περίμενε!

Survivor: Το απίστευτο προφίλ που εντόπισε με τη φωτογραφία του και το μήνυμα που έλαβε - Δείτε τι αποκάλυψε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι

Έζησε τη δική του εμπειρία στον Άγιο Δομίνικο, ενώ πρόσφατα επέστρεψε στην Ελλάδα, έτοιμος να περάσει σε μεγάλες αποκαλύψεις για το Survivor 4.

Ο Περικλής Κονδυλάτος γνώρισε μεγάλη δημοσιότητα μέσα από τη συμμετοχή του στο παιχνίδι, ενώ μιλώντας στις κάμερες, δεν σταματά να μας ξαφνιάζει με τις δηλώσεις του.

«Καμιά φορά με τους φίλους σου είναι αλλιώς. Και την Ανθή εγώ την έχω φιλήσει στο στόμα. Μια φορά. Δεν νομίζω να το έδειξαν οι κάμερες. Το έκανα γιατί είχα χαρεί πάρα πολύ για το έπαθλο. Ήταν κι εκείνη χαρούμενη και νομίζω δεν είχε πρόβλημα», αποκάλυψε στον ANT1 για το φιλί που έδωσε στην Ανθή και δεν το έδειξαν ποτέ οι κάμερες.

Ο Περικλής Κονδυλάτος γνώρισε μεγάλη δημοσιότητα, κάτι που αποδεικνύεται και μέσα από τους χιλιάδες followers που πήρε στο instagram. Το προφίλ όμως που έπεσε στην αντίληψή του και είχε ως κεντρική φωτογραφία το πρόσωπό του, προκάλεσε σίγουρα έκπληξη και αναστάτωση στον ίδιο.

Δείτε τις ακριβώς συνέβη στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved