Έλενα Ασημακοπούλου: Ο υπέροχος στολισμός του σπιτιού για τα γενέθλια του συζύγου της
Showbiz

Έλενα Ασημακοπούλου: Ο υπέροχος στολισμός του σπιτιού για τα γενέθλια του συζύγου της

Έλενα Ασημακοπούλου: Η οικογένεια περιμένει με τη σειρά της τις εξελίξεις της πανδημίας, ενώ περνά το lockdown εντός σπιτιού, κάνοντας αγαπημένες δραστηριότητες. 

Την τιμητική του είχε ο Μπρούνο Τσιρίλο ο οποίος γιόρτασε τα γενέθλιά του μαζί με τις γυναίκες της ζωής του. Ο γνωστός ποδοσφαιριστής, έχει βρει την προσωπική ευτυχία στο πλευρό της Έλενα Ασημακοπούλου με την οποία και έχουν αποκτήσει μια κόρη.

Η οικογένεια περιμένει με τη σειρά της τις εξελίξεις της πανδημίας, ενώ περνά το lockdown εντός σπιτιού, κάνοντας αγαπημένες δραστηριότητες.

«Νομίζω ότι οι γυναίκες σήμερα είμαστε πολυεργαλεία. Εμένα μου αρέσει αυτό και ας το καταφέρνω με πολύ λίγες ώρες ύπνου. Το Σαββατοκύριακο βέβαια δεν βάζω τίποτα στο πρόγραμμα γιατί θέλω να ξεκουράζομαι και να περνάω χρόνο με την οικογένεια μου. Ετσι, η μικρή βγάζει το πρόγραμμα κι εγώ το ακολουθώ», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της ηθοποιός για το πρόγραμμά της ως σύζυγος, μητέρα και επαγγελματίας.

Αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν ξεχωριστό για την οικογένεια. Η Έλενα και η κορούλα της, δημιούργησαν το ιδανικό σκηνικό για πάρτι γενεθλίων, χωρίς φυσικά να προσκαλούν φίλους, εξαιτίας της πανδημίας.

Η Έλενα Ασημακοπούλου ανέβασε φωτογραφία από το στολισμένο σαλόνι της, στέλνοντας και δημόσια τις ευχές στον άνδρα της ζωής της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved