Φλορίντα Πετρουτσέλι: Δείτε πώς φωτογράφισε τα παιδιά της (pics)
Showbiz

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Δείτε πώς φωτογράφισε τα παιδιά της (pics)

Μία υπέροχη φωτογραφία με τον γιο και την κόρη της ανήρτησε η διάσημη μαμά.

Τα τελευταία τρία χρόνια, η Φλορίντα Πετρουτσέλι είναι μία full time μαμά που αφιερώνει τον περισσότερο χρόνο και ενέργειά της στα δύο της παιδιά. Οι αναρτήσεις της στα social media μαρτυρούν ότι το απολαμβάνει πολύ, ωστόσο δεν ξεχνά να κάνει πράγματα που χαλαρώνουν και διασκεδάζουν και την ίδια, όπως είναι η γυμναστική και η μαγειρική.

Η κόρη της παρουσιάστριας και δημοσιογράφου θα γίνει τριών ετών τον προσεχή Ιούλη και ο γιος της είναι μόλις δέκα μηνών. To αγοράκι θα πάρει το όνομα Κωνσταντίνος και νονά του θα είναι η Ελεονώρα Μελέτη.

Η διάσημη μαμά είναι αρκετά ενεργή στα social media και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της μαζί τους. Αυτή περιλαμβάνει, παιχνίδια, βόλτες και φυσικά πολλές αγκαλιές.

Οι φωτογραφίες ωστόσο και με τα δύο της παιδιά δεν είναι πολλές.

Την πρώτη είχε ανεβάσει λίγες ημέρες μετά τη γέννηση του γιου της το Μάιο του 2020, τη δεύτερη τον περασμένο Ιούλιο ανήμερα των γενεθλίων της κόρης και του συζύγου της και μία ακόμα την πρώτη μέρα του νέου έτους.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved