Μιχάλης Ρέππας: «Έχω ακούσει φρικιαστικά ψέματα για εμένα» - Τι ανέφερε για τις καταγγελίες;
Showbiz

Μιχάλης Ρέππας: «Έχω ακούσει φρικιαστικά ψέματα για εμένα» - Τι ανέφερε για τις καταγγελίες;

Στην εκπομπή Το Πρωινό φιλοξενήθηκε το πρωί της Δευτέρας (22-03) ο Μιχάλης Ρέππας.

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν έχουμε τη χαρά να τον απολαμβάνουμε και σε ρόλο κριτή μέσα από το YFSF και πραγματικά ο ρόλος του κι εκεί είναι απολαυστικός.

Ο σεναριογράφος μιλώντας για πράγματα που έχουν γραφτεί για εκείνον αποκάλυψε πως έχουν ακουστεί φρικιαστικά ψέματα ενώ πήρε και θέση και τις δεκάδες καταγγελίες που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα και αφορά στο χώρο του θεάματος.

«Ναι το είχαμε ακούσει ότι κάποιοι την «πέφτουν» σε κορίτσια όλοι μας. Απλώς αν κάτι με ενοχλεί αυτό τον καιρό έχουν βγει κάποιοι άνθρωποι και παρουσιάζουν μια περίεργη εικόνα. Δεν είναι έτσι το θέατρο παιδιά. Μην τρελαθούμε και μιλάμε για περιστατικά που έχουν βάθος 30 χρόνια. Γιατί ξαφνικά το θέατρο να στιγματίζεται; Θέλω να πω ότι αυτό δεν είναι η ρουτίνα μας. Ένα πράγμα ξέρω για το χώρο, ένας είναι ο κανόνας. Τα φέρνεις θα είσαι στη δουλειά, δεν θα φέρνεις… φεύγεις, δυστυχώς.

Συμβαίνουν περιστατικά. Καλά έκαναν και βγήκαν μπροστά, δεν μιλάω για τις καταγγελίες αλλά αυτοί που βγήκαν και μιλάνε γενικά… είναι κουτσομπολιό. Η κατάσταση έχει πάρει το δρόμο της, όποιος θέλει πάει στον Εισαγγελέα ή στο ΣΕΗ», είπε μεταξύ άλλων.

Δες όλα όσα είπε στο βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved