Ρούλα Ρέβη: Η κόρη της μεγαλώνει και η ομοιότητα με τη μαμά της είναι θεϊκή!
Showbiz

Ρούλα Ρέβη: Η κόρη της μεγαλώνει και η ομοιότητα με τη μαμά της είναι θεϊκή!

Έγινε μοντέλο για χάρη της μαμάς της και πάθαμε πλάκα με την ομοιότητα που έχουν.

Τα δίδυμα παιδιά της Ρούλας Ρέβη και του Αποστόλη Τότσικα έχουν μεγαλώσει πολύ.

Το ζευγάρι μετρά πολλά χρόνια και η έλευση των παιδιών τους ολοκλήρωσε αυτή τη μοναδική τους ευτυχία. Ο προσωπικός λογαριασμός της διάσημης φωτογράφου έχει γεμίσει από καλλιτεχνικές φωτογραφίες των παιδιών της αλλά αυτή η τελευταία πραγματικά τα «σπάει!».

Η κόρη της, Ειρήνη Χρύση, πόζαρε σαν μοντέλο στον φακό της μαμάς της και είναι πραγματικά μια κούκλα!

Μοιάζει πραγματικά σαν νεράιδα και εμείς αυτό που διαπιστώσαμε είναι η καταπληκτική ομοιότητα με τη μαμά της.

Φυσικά έχει πάρει και χαρακτηριστικά από τον μπαμπά της, όμως αν παρατήσεις το πρόσωπό της θα δεις ότι μοιάζει εκπληκτικά με την γοητευτική μαμά της. Το κράμα τους είναι μοναδικό και τα δίδυμα έχουν πάρει τόσο από τη μαμά όσο και από τον μπαμπά τους.

Η Ρούλα Ρέβη συχνά κάνει εξομολογήσεις μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Instagram και το τελευταίο της ποστ είχε συγκινήσει. «Σε όλες τις μαμάδες που περιμένουν δίδυμα και με ρωτάνε . Ακόμα δεν έχει φύγει και ούτε με νοιάζει . Όμως για να είμαι ειλικρινής πάλεψα, παλεύω και θα παλεύω όχι για να γίνει τέλεια η κοιλιά μου ξανά αλλά για να Νοιώθω πως δεν εγκαταλείπω τον εαυτό μου . Η κοιλιά μου ήταν τόσο τεράστια επειδή χώρεσε μέσα και τεράστια ευτυχία , είναι λογικό . Δεν υπάρχουν τυχερά και άτυχα σώματα υπάρχει μόνο το σώμα που έχει την υπέροχη δυνατότητα να φέρει παιδιά στον κόσμο . Αγάπησε το και μην επιτρέπεις σε κανέναν να το κρίνει !», είχε γράψει.

Αυτό που δεν βαριόμαστε ποτέ να διαβάζουμε για εκείνη είναι η μάχη της που έδωσε όταν έφερε στον κόσμο τα παιδιά της. Μαχήτρια και με μια εμπειρία που για τις υπόλοιπες γυναίκες είναι μάθημα ζωής.

Έφερε στον κόσμο δυο παιδιά που μεγαλώνουν με αξίες, σεβασμό και αγάπη κι αυτό είναι η μεγάλη της επιτυχία!

Δες την κόρη της στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved