Ιωάννα Παππά: Η γνωριμία με τον άντρα της και η μητρότητα στα 40!
Showbiz

Ιωάννα Παππά: Η γνωριμία με τον άντρα της και η μητρότητα στα 40!

Η Ιωάννα Παππά σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την γνωριμία με τον σύζυγό της και για την μητρότητα στα 40 της χρόνια!

Το κορίτσι που έγινε μητέρα

«Πάντα θυμάμαι την Ιωάννα να μη θέλει να αποκτήσει παιδί. Να μην είναι στα σχέδια της. Της το λέω. Σοβαρεύει και αμέσως γελάει. «Καλά θυμάσαι, αλλά η ζωή είναι απρόβλεπτη και ποτέ δεν ξέρεις τι ανάγκες μπορεί να σου φέρει. Γι' αυτό το κλισέ "ποτέ μη λες ποτέ" είναι πολύ σοφό. Κάπου στα 35 μου έσκασε η ανάγκη της μητρότητας. Συνειδητοποίησα ότι μου λείπει ένα παιδί; Κι επειδή η σχέση που μόλις είχε αρχίσει με τον Κώστα (σσ. ο σύντροφος της, αρχιτέκτονας) με έκανε να νιώθω καλά και μου δημιουργούσε ασφάλεια, το συζητήσαμε και μπήκαμε στη διαδικασία να προχωρήσουμε και να κάνουμε το παιδί μας, που τώρα είναι 19 μηνών».

Η γνωριμία με τον άντρα της

«Είχαμε γνωριστεί το 2004 και ήμασταν φίλοι. Δηλαδή γνωριζόμασταν πολλά χρόνια. Όχι κολλητοί, αλλά συμπαθούσαμε ο ένας τον άλλον. Μετά χαθήκαμε για κάποια χρόνια και βρεθήκαμε πάλι το 2014. Και εκεί μας προέκυψε το ερωτικό. Είχαμε κάνει και οι δύο έναν κύκλο ζωής και με το που ξαναβρεθήκαμε είδαμε διαφορετικά ο ένας τον άλλον. Και ήταν κεραυνοβόλο. Συγκατοικήσαμε αμέσως. Πήγαμε αμέσως στο επόμενο στάδιο. Και μετά αλλάξαμε πιοτά και γίναμε γονείς». Τη ρωτάω αν ισχύει ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα, όπως λένε. «Δεν συμβαίνει σε μένα και τον Κώστα. Είμαστε ερωτευμένοι όπως τον πρώτο καιρό. Εγώ προσωπικά δεν θα μπορούσα να μείνω ποτέ σε μια σχέση όπου δεν υπάρχει έρωτας αμοιβαίος. Είναι παγιωμένη αντίληψη μου αυτή. Θα έφευγα. Είναι μια βεβαιότητα πια, μετά τα 40 χρόνια της ζωής μου. Άμα τελειώνει ο έρωτας, φεύγω».

Η μητρότητα στα 40

«Δεν ένιωσα κανέναν ρατσισμό. Απλά ήταν ένα κακό σχόλιο που με ενόχλησε ανάμεσα σε χιλιάδες καλά σχόλια, και επειδή το ανέφερα, αυτό διογκώθηκε, έγινε τίτλος, αναπαράχθηκε παντού. Είχα χιλιάδες θετικά σχόλια και ένα αρνητικό, που είναι και αυτό θεμιτό. Δεν με ενόχλησε. Όλα τα σχόλια που άκουσα ήταν εξαιρετικά πλην ενός. Οπότε προτιμώ να δίνω βάση στα θετικά», σύμφωνα με το περιοδικό Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved